Stiri Interne

Ela Craciun are un baietel de reclama! Iata prima sedinta foto pentru scutece!

Scris de Alexandru Manea

Ela Craciun are un baietel atat de cuminte si de dragalas, incat a cucerit internetul prin fotografiile si inregistrarile video pe care le posteaza mama lui. Nicholas creste acum sub ochii a sute de mii de oameni care citesc blogul vedetei si ii urmaresc clipurile de pe YouTube.

Ela Craciun are un baietel de reclama! Iata prima sedinta foto pentru scutece!

Micutul cucereste inimile tuturor prin gingasia lui, iar fiecare fotografie postata genereaza mii de like-uri si zeci si sute de comentarii.

Nu este de mirare astfel ca micutul de sase luni a atras deja atentia marilor agentii si a companiilor care comercializeaza produse pentru bebelusi.

Nicholas are deja la activ o campanie pentru un cunoscut brand de scutece si a devenit astfel personajul unei sedinte foto memorabile. In cadrele respective, Nicholas apare jucandu-se alaturi de mama lui, radiind de bucurie. Poarta costumase albe si are grija sa zambeasca ghidus la aparatul foto. La un moment dat, face si primii pasi, ajutat de mama lui. In cadre apare la un moment dat si sora lui mai mare, Alesia, in varsta de sapte ani, completand astfel un tablou de familie ideal.

„Nicholas a fost foarte cuminte la sedinta foto. Ne-am alintat si ne-am jucat asa cum facem in fiecare zi. A stiut sa priveasca la aparatul foto cand era nevoie si ne-a cucerit pe toti cu ochii sai blanzi si inocenti. Am un baiat foarte frumos si cuminte. Ma simt binecuvantata sa am o familie asa minunata!”, declara Ela Craciun.

De ziua ei, Ela Craciun ajuta un copil sarac sa aiba aniversarea visurilor sale

Nicholas are la activ pana acum zeci de sedinte foto memorabile, realizate alaturi de mama lui si de ceilalti membri ai familiei. Micutul este prezent pe retelele de socializare ale mamei sale inca de cand avea doar cateva zile.

 

Ce credeți că vrea Nicholas să ne spună? 🤗🤗🤗

A post shared by Ela Craciun (@elacraciun) on

Pupicii de noapte bună 🥰🥰🥰 Nu mă mai satur de el ❤️

A post shared by Ela Craciun (@elacraciun) on

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu