Stiri Interne

Ela Crăciun a redecorat balconul pentru copiii ei. “Stau la aer și sunt și în siguranță!”

Scris de Ana Kozma

Ela Crăciun a găsit o soluție pentru ca cei doi copii mai mici ai ei să se poată juca în aer liber în siguranță în perioada pandemiei, fără să părăsească locuința. Vedeta a redecorat balconul casei sale transformându-l într-un loc de joacă.

Ela Crăciun a redecorat balconul pentru copiii ei. “Stau la aer și sunt și în siguranță!”

Investiția a fost minimă, însă rezultatul este deosebit. Vedeta blogosferei de parenting a amenajat o casă de joacă de tip cort, în care a pus saltea și jucării. Apoi, în exteriorul acesteia gazon artificial, covor, masă, scăunele. Iar gardul a fost decorat cu voal și instalație de becuri.

„În perioada în care am stat izolați la domiciliu, cred că pentru fiecare părinte a fost dificil să aibă grijă de copiii săi. Atât timp cât nu au putut merge la școală sau la grădiniță și au trebuit să își consume energia între patru pereți, la domiciliu. Am revizuit astfel o idee mai veche pe care o aveam. Să transform balconul într-un loc de joacă pentru cei mici.

M-am consultat cu o prietenă, care este designer de interior, și am creat un loc de vis pentru cei mici. În acest mod, ei s-au putut juca zilnic în aer liber, un lucru foarte important în condițiile în care cu toții avem nevoie de mult oxigen și de lumina soarelui.

Balconul nostru nu e foarte mare, însă am l-am amenajat astfel încât să fie practic: am ridicat o casă de joacă de tip cort, în care cei mici pot sta pe o saltea și să se joace sau să citească. În exterior am pus gazon artificial, o dală de lemn și covor moale, astfel încât să se joace în siguranță, fără să se ranească.

Am pus și o măsuță cu un scăunel, iar gardul balconului l-am acoperit cu voal și instalație cu lumini. S-a creat astfel un cadru feeric, de care copiii copiii se bucură și acum. E o investiție mică, cu efect deosebit, pe care vă recomand să o faceți pentru cei mici”, declară Ela Crăciun.

Ela Crăciun, în lacrimi la final de an școlar: „Sunt niște bărbăței, cu voce mai groasă!”

Scrie un comentariu