Stiri Interne

Ela Craciun a facut prima scrisoare video pentru Mos Nicolae si Mos Craciun

Scris de Alexandru Manea

Pentru a tine pasul cu tehnologia, copiii de azi fiind conectati in mare parte la internet si telefoane mobile, Ela Craciun a decis ca anul acesta scrisoarea pe care le-o trimite lui Mos Nicolae si lui Mos Craciun sa fie, de fapt, o inregistrare video postata pe YouTube.

Ela Craciun a facut prima scrisoare video pentru Mos Nicolae si Mos Craciun

Vedeta TV a colindat magazinele alaturi de fiica ei, Alesia, si impreuna au decis ce cadouri sa ii roage pe acestia sa le aduca anul acesta.

„Ma numesc Alesia, am sase ani si am fost o fetita cuminte. Te-as ruga sa ne aduci cadou urmatoarele lucruri. Pentru mine un catelus de plus si o papusa. Pentru fratele meu mai mare, Alex, un joc Darts, un sac de box, pantaloni si camasa, iar pentru bebe Nicholas o papusa vorbitoare, o babetica si un costumas de Mos Craciun. Mie imi plac foarte mult cartile. Pentru fratele meu mai mare imi doresc sa primeasca o carte ‚Povesti pentru baieti care au curaj sa fie altfel’, pentru bebe cartea ‚In cautarea lui Mos Craciun’, pentru ca el e mic si nu stie cine e Mos Craciun, si pentru mine,  pentru ca am citit multe carti, sa primesc ‚Povesti de seara pentru fete rebele’. Mos Craciun si Mos Nicolae, va asteptam!”, a transmis Alesia in inregistrarea video postata de Ela Craciun pe canalul ei de YouTube.

 

Ela Craciun a amenajat camera bebelusului. Iata cum arata! VIDEO

 

La mulți ani, Andrei și Andreea! 🤗 Sper că ați avut o zi superbă 🎉

A post shared by Ela Craciun (@elacraciun) on

Scrie un comentariu