Stiri externe

El va fi noul James Bond?

Scris de Alexandru Manea

Daniel Craig nu va mai interpreta rolul James Bond, astfel ca s-a dat startul speculatiilor despre cine va interpreta celebrul rol. Iata pe cine mizeaza, se pare, producatorii celebriei serii de actiune. Este actorul adorat de un numar impresionant de femei.

Daniel Craig nu va mai interpreta rolul James Bond. Desi a jucat ca la carte in recentele productii, se pare ca producatorii seriei au fost dezamagiti de faptul ca nu a reusit sa devina un magnet irezistibil pentru publicul feminin de pretutindeni.

Se doreste astfel un actor care sa si emane masculinitate si forta, dar si un puternic sex-appeal, pentru ca publicul ce va intra in cinematografe sa fie cat mai numeros. Astfel se face ca producatorii seriei au luat in calcul mai multe variante de actori in voga in aceasta perioada.

El va fi noul James Bond?

Criteriile sunt dure, pretentiile sunt mari. Se zvoneste, de ceva vreme, ca s-ar fi si decis asupra unuia. Ar fi vorba de Tom Hardy, carismaticul actor ce a devenit cunoscut gratie unor filme precum ”Inception”, ”The Dark Knight Rises”, “Mad Max” sau ”The Revenant”.

Noul film James Bond va fi regizat de Christopher Nolan, cel care a colaborat cu Tom Hardy pentru mai multe productii de succes.

Tom Hardy va deveni, astfel, cel de-al saptelea actor care il interpreteaza pe James Bond.

Scrie un comentariu