Stiri Interne

El este castigatorul Ferma. Avea cel mai mult nevoie de cei 50.000 de euro!

Scris de Alexandru Manea

Marius Craciun este castigatorul sezonului din acest an al reality show-ului Ferma. Avand o conditie materiala precara, el este concurentul care avea cel mai mult nevoie de premiul de 50.000 de euro.

El este castigatorul Ferma. Avea cel mai mult nevoie de cei 50.000 de euro!

Dupa cinci luni de la debut, reality show-ul Ferma a ajuns la final. Marius Craciun a fost desemnat castigator, duelandu-se in finala cu Catalin Morosanu. Desi nu s-a facut remarcat prin scandaluri sau conflicte in timpul emisiunii, fiind din fire retras, Marius Craciun a trecut cu brio peste probele competitiei si a fost desemnat castigatorul marelui premiu.

Un premiu de care avea nevoie in viata de zi cu zi tinand cont ca are o situatie materiala precara. Tanarul de 23 de ani provine dintr-o familie saraca si a povestit in timpul emisiunii ca nu avea cu ce sa se incalte, purtand o pereche de incaltaminte, prin rotatie, cu fratele sau. Mai mult, tatal sau sufera de Alzheimer, Marius povestind cat de mult il afecteaza faptul ca parintele sau nu il mai recunoaste. 

Marius este din Ploiesti, a absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport si face parte din lotul national olimpic la Judo.

Anul trecut a participat la show-ul Ninja Warrior, ajungand pana in finala, concurs pe care insa nu l-a castigat.

 

 

Scrie un comentariu