Stiri Interne Video

El a castigat Romanii au talent. Finala a fost transmisa din afara platoului obisnuit

Scris de Ana Kozma

Aseara s-a desfasurat, intr-un mod cu totul inedit, finala sezonului 10 al emisiunii Romanii au talent. Show-ul s-a desfasurat din afara platoului obisnuit, dar iata cine sunt marii castigatori!

El a castigat Romanii au talent. Finala a fost transmisa din afara platoului obisnuit

Sezonul 10 al emisiunii Romanii au talent a ajuns la final. Ieri seara, postul de televiziune Pro TV a difuzat marea finala. Show-ul a fost transmis intr-un mod cat se poate de inedit, din afara platoului obisnuit.

In contextul pandemiei de COVID-19, juratii si concurentii au intrat in direct prin transmisiune video. Fiecare, de acasa. Iar pentru prima oara, finala Romanii au talent i-a avut drept protagonisti doar pe concurentii care au luat Golden Buzz de-a lungul acestui sezon.

Marele castigator al serii a fost mecanicul auto Radu Palanita. Cel care l-a impresionat cu vocea sa pe juratul Florin Calinescu, astfel incat sa apese Golden Buzz-ul.

”Imi voi cumpara o casa, imi voi ajuta familia si prietenii si voi ajuta si o familie nevoiasa”, a raspuns Radu Palanita atunci cand a fost intrebat ce va face cu premiul de 120.000 de euro.

Castigatoarea locului 2 si al premiului de 20.000 de euro a fost Siena Vuscan.

Locul 3 a fost ocupat de Mihai Tigaret. Acesta a intrat in posesia premiului de 10.000 de euro.

Tot aseara s-a dat si un premiul de originalitate, in valoare de 10.000 de euro. Acesta a fost castigat de Vlad Ciobanu, cel mai tanar dintre concurenti.

Adio semifinale Romanii au talent! Ce decizie a luat Pro TV!

Scrie un comentariu