Stiri Interne

Ei se lupta in finala “KIDSing”! Ce ar face micutii concurenti cu premiul de 20.000 de euro

Scris de Administrator

A inceput numaratoarea inversa pana la marea finala “KIDSing”, ce se va difuza duminica, 23 noiembrie, la Kanal D, incepand cu ora 21:30. Emotiile sunt uriase pentru cei sase finalisti – Francesca Nicolescu, Letitia Roman, Daria Crisan, Tatiana Stefan, Catalin Turbatu si Raul Eregep – dar si pentru parintii lor. Toti acesti copii intra in concurs cu sanse egale, pentru ca sunt posesorii unor voci extraordinare si au dovedit de-a lungul show-ului ca au evoluat semnificativ.

Finalistii KIDSing

Castigatorul KIDSing va fi decis duminica aceasta, de numarul de voturi primite din partea publicului, prin SMS, la numarul 1261. Votarea concurentilor va putea incepe dupa ce Dan Bordeianu, pezentatorul show-ului de la Kanal D, va da semnalul “Start vot!”, in emisiune, dupa prestatiile celor sase finalisti.

Pentru a vota concurentul preferat, telespectatorii vor putea trimite SMS la 1261 cu numele acestuia – Raul, Francesca, Letitia, Daria, Tatiana sau Catalin.

Dincolo de rivalitatile inerente unui concurs, intre concurenti s-au legat prietenii, iar legatura acestora cu mentorii lor – juratii Gabriel Cotabita, Antonia si Wilmark, a ajuns una foarte stransa si emotionanta.

Gabriel Cotabita: “Finalistii mi-au multumit pentru critici”

“Ei sunt finalistii KIDSing Romania: sase copii extrem de talentati, care au dovedit calitati vocale, atitudine scenica, capacitatea de a progresa, consecventa si perseverenta. Poate par cuvinte mari, ele sunt traduse insa de evolutia evidenta a celor 6 de-a lungul etapelor consursului. Cel care va convinge publicul va avea prima confirmare ca este pe calea care il poate duce la statutul de vedeta. Bucuria mea este ca, la incheierea ultimei Gale, finalistii mi-au multumit pentru criticile si sugestiile pe care le-am exprimat. Cu alte cuvinte, lupul cel rau a fost inteles si apreciat. Urmariti duminica finala KIDSing, alegeti viitoarele vedete ale muzicii din Romania!”, a declarat Gabriel Cotabita.

“Parcursul celor sase finalisti e asemanator cu cu cel al fluturilor. In finala ii veti vedea, sunt absolut fantastici, sunt artisti in toata puterea cuvantului, au iesit din cocon si isi pot lua zborul spre cariere stralucitoare, intrunesc toate datele ca sa poata face asta ”, adauga si Wilmark.

“Toti sase merita sa castige, veti vedea, sunt extraordinari, m-au emotionat foarte tare. Telespectatorii vor asista in finala KIDSing la un spectacol asemanator marilor concerte, cu artisti consacrati ”, a spus Antonia.

Catalin Turbatu

Catalin Turbatu “Mi-as face o trupa cu multe dansatoare”

Provocati sa spuna ce ar face cu premiul de 20.000 de Euro, presupunand ca fiecare dintre ei ar fi castigator, cei sase semifinalisti au demonstrat ca au scopuri precise.

Letitia Roman

Daca ar castiga cei 20.000 de Euro, Letitia Roman ar investi “in cariera si vestimentatie”.

“Mi-as amenaja camera din casa noua in care ne vom muta”, a completat Letitia.

Daca ar fi el marele castigator, veselul Catalin Turbatu spune ca ar urma studii muzicale in strainatate, cel mai probabil, va calatori si va organiza o tabara pentru cativa copii orfani.

“Si mi-as face o trupa cu multe dansatoare”, a mai declarat, in stilul sau glumet, care l-a facut atat de iubit de publicul de la “KIDSing”.

Raul Eregep

Pentru Raul Eregep, cea mai mare parte a banilor ar fi investiti in perfectionare si studii muzicale. Si ar cumpara “ceva frumos” – dar inca nu stie ce – pentru parintii si sora sa.

Tatiana Stefan Francesca Nicolescu

Francesca, Daria si Tatiana vor, de asemenea, sa investeasca in carierele lor muzicale, acest demers incluzand si realizarea unor albume de studio.

Daria Crisan

Nu ratati duminica, 23 noiembrie, de la ora 21:30, marea finala “KIDSing”, in care se va alege marele castigator!

Scrie un comentariu