Stiri Interne

Ei pleaca in India pentru Asia Express (Antena 1)?

Scris de Alexandru Manea

Se pregateste sezonul doi al reality show-ului Asia Express de la Antena 1. De aceasta data, concurentii vor trebui sa supravietuiasca zi de zi cu foarte putini bani nu in Vietnam, Cambodgia si Thailanda, ci in India. Iata despre cine se spune ca ar concura de aceasta data!

Ei pleaca in India pentru Asia Express (Antena 1)?

La Antena 1 se difuzeaza in prezent Ultimul Trib, reality show-ul filmat in Madagascar, insa, la inceputul anului vitor, probabil, va reveni Asia Express cu un nou sezon. Primul a fost filmat in Asia de Sus Est, in Vietnam, Cambodgia si Thailanda, unde concurentii, printre care si Vica Blochina, Daniela Crudu, Dorian Popa si mama lui, Liviu Varciu, Andrei Stefanescu, Raluka, Ana Baniciu, ultimele doua fiind castigatoare, au trebuit sa reziste conditiilor precare de trai, cu foarte putini bani, sa treaca peste probe dificile si sa ajunga primii la destinatie, in Bangkok, cu autostopul.

Cat de mult s-au chinuit vedetele in Asia Express

Se pregateste acum sezonul doi al emisiunii, ce va fi filmat intr-o tara cu si mai mari provocari, India. Castingul se pare ca a avut deja loc, iar, conform Click, ar fi vizati ca si concurenti Ruby si iubitul ei, Catalina Grama (Jojo) si Paul Ipate, Margerita din Clejani, Serban Copot, Claudia Pavel si sora ei, Anca Sigartau si Cosmin Selesi.

Cu totii se vor lupta pentru marel epremiu de 30.000 de euro.

 

View this post on Instagram

 

Ca tot ploua afara… #asiaexpress #vietnam

A post shared by 𝐀𝐒𝐈𝐀 𝐄𝐗𝐏𝐑𝐄𝐒𝐒 𝐑𝐎𝐌Â𝐍𝐈𝐀 (@asiaexpressromania) on

Ramane de vazut care este selectia ce va fi anuntata de Antena 1 cat de curand.

Sezonul doi nu va mai fi prezentat de Gina Pistol, ci de Liviu Varciu si Andrei Stefanescu.

 

 

View this post on Instagram

 

La muuuulti aaaani, @andreistefanescuofficial 🎉🎉🎉🎉

A post shared by 𝐀𝐒𝐈𝐀 𝐄𝐗𝐏𝐑𝐄𝐒𝐒 𝐑𝐎𝐌Â𝐍𝐈𝐀 (@asiaexpressromania) on

Scrie un comentariu