Evenimente Stiri externe

Efectele pandemiei: Premiile Emmy vor fi difuzate online!

Scris de Ana Kozma

Desi multe evenimente importante au fost amanate sau anulate in contextul pandemiei de COVID-19, iata ca nu este si cazul Premiilor Emmy! Acestea vor fi difuzate online!

Efectele pandemiei: Premiile Emmy vor fi difuzate online!

In contextul pandemiei de COVID-19, o multime de evenimente importante au fost anulate. Este vorba despre festivaluri, concerte, evenimente sportive sau gale de premiere. Iata totusi ca acesta nu va fi si cazul Premiilor Emmy. Asta deoarece organizatorii au venit cu ideea de a difuza online decernarea!

Nu a fost luata in calcul anularea Premiilor Emmy. Asta pe motiv ca nu se stie cat va mai dura pana cand autoritatile vor permite adunarile mari de oameni. Si probabil ca acest lucru nu se va intampla in viitorul prea apropiat. Asa ca organizatorii s-au gandit la o varianta alternativa.

Toate galele de premiere Emmy vor fi organizate online. Este vorba despre Emmy Awards for Daytime, Sports, News & Documentary. Datele acestor ceremonii virtuale vor fi anuntate in luna mai, atunci cand se vor anunta si nominalizarile la Daytime Emmy.

Pandemia schimba si regulile la Oscar! Ce filme sunt acum eligibile pentru nominalizare!

Scrie un comentariu