Stiri externe Video

Ce au spus Eddie Redmayne si Julianne Moore cand au castigat Premiile Oscar! VIDEO

Scris de Administrator

Julianne Moore si Eddie Redmayne, doi dintre marii castigatori ai Premiilor Oscar din acest an, au urcat pe scena si au tinut discursuri emotionante care au smuls lacrimi si ropote de aplauze din partea celor din public!

eddie-redmayne-julianne-moore

Julianne Moore si Eddie Redmayne au fost marii castigatori la Premiile Oscar de anul acesta, obtinand trofeele la doua dintre cele mai importante categorii de premii, cea mai buna actrita si cel mai bun actor intr-un rol principal.

Fiecare dintre filmele in care cei doi au jucat spun povestile emotionante ale unor oameni care se confrunta cu boli grave, dar se lupta totusi pentru a-si trai viata in continuare.

Daca in filmul „Still Alice”, Julianne Moore joaca rolul unei femei diagnosticate cu Alzheimer la doar 50 de ani, in „The Theory of Everything”, Eddie Redmayne il intruchipeaza pe Stephen Hawking, fizicianul geniu care a reusit sa supravietuiasca unei boli necrutatoare, scleroza laterala amiotrofica, asta desi medicii nu ii dadeau nicio sansa.

Tanarul actor Eddie Redmayne a fost extrem de emotionat cand a primit Premiul Oscar pentru cel mai bun actor intr-un rol principal, spunand, printre lacrimi, urmatoarele cuvinte: „Acest Oscar apartine tuturor acelor oameni din lume care se lupta cu scleroza laterala amiotrofica. Apartine unei familii exceptionale: Stephen, Jane, Johnathan si copiilor Hawking. Eu voi fi gardianul sau. Va promit ca am sa-l pazesc, am sa-l lustruiesc, voi avea grija de el asa cum se cuvine.”

Nici discursul tinut de Julianne Moore, tot printre lacrimi, nu a fost mai putin emotionant.

„Va multumesc atat de mult. Am citit un articol ce spunea ca un Oscar iti poate prelungi viata cu 5 ani. Daca e adevarat, as vrea sincer sa multumesc Academiei pentru ca sotul meu e mai tanar decat mine. Nu exista cea mai buna actrita! O demonstreaza performantele extraordinare ale celorlalte actrite nominalizate. Sunt mandra ca sunt alaturi de voi! Sunt recunoscatoare pentru sansa de a sta aici si a le multumi oamenilor pe care ii iubesc. Sunt fericita ca am reusit sa atragem atentia asupra bolii Alzheimer. Atat de multi oameni care sufera de aceasta boala se simt izolati si marginzalizati, iar unul dintre cele mai grozave lucruri, atunci cand vine vorba despre filme, este sa faci astfel  incat acesti oameni sa nu se mai simta singuri. Oamenii cu Alzheimer merita asta, merita sansa descoperirii unui leac”, a spus Julianne Moore.

Scrie un comentariu