News

Prea bine platiti pentru cat venit genereaza! Iata lista rusinii, pe care niciun actor de la Hollywood nu vrea sa se regaseasca!

Scris de Christian Stan

Revista Forbes a realizat un top al actorilor care sunt platiti prea bine in comparatie cu veniturile pe care ei le genereaza. Aceasta este lista pe care niciun actor de la Hollywood nu vrea sa se regaseasca.

Odata se numara printre cei mai bine cotati actori de la Hollywood, comediile sale avand un urias succes de box-office. Acum, Eddie Murphy se claseaza pe pozitia 1 in topul actorilor prea bine platiti, in comparatie cu veniturile pe care le genereaza. Ultimele trei filme ale lui Murphy au fost de un esec rasunator si au adus inapoi studiourilor producatoare doar 2,30 de dolari pentru fiecare dolar platit actorului.

Pe locul doi in acest clasament se situeaza actrita Katherine Heigl, care a reusit sa genereze doar 3,4 dolari incasari pentru fiecare dolar platit. Pozitia a treia in clasamentul rusinii o ocupa Reese Winterspoon, cu 3,90 dolari incasari pentru fiecare dolar platit.

Ultima comedie a lui Winterspoon, „This Means War”, a costat 65 de milioane de dolari si incasat aproape 160 de milioane in intreaga lume, insa nu a fost suficient pentru a o scoate pe actrita de pe aceasta lista a rusinii.

Sandra Bullock se regaseste si ea in acest top, pe pozitia a patra, cu doar cinci dolari returnati pentru fiecare dolar platit. Pozitia a cincea este ocupata de actorul de comedie Jack Black, care a generat incasari de 5,20 de dolari pentru fiecare dolar platit.

Scrie un comentariu