Stiri Interne Video

Eda Marcus, dezvăluiri în scandalul Eurovision: ”Nu le-au convenit voturile!”

Scris de Ana Kozma

Sâmbătă seară, Eda Marcus trebuia să intre în legătură directă cu Torino pentru a anunța voturile României la Eurovision. Nu s-a mai întâmplat acest lucru, iar de aici a pornit un adevărat scandal. Eda Marcus a făcut acum declarații și dezvăluiri în scandalul Eurovision. Iată ce spune.

Eda Marcus, dezvăluiri în scandalul Eurovision: ”Nu le-au convenit voturile!”

Un scandal de proporții s-a iscat după marea finală Eurovision de sâmbătă seară. Șase țări, printre care și România, nu au primit acordul de a intra în direct pentru a anunța punctajul juriului. Eda Marcus, prezentatoare TVR, ar fi trebuit să intre sâmbătă seară în legătură directă cu Torino. Ieri, aceasta a fost prezentă în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, unde a făcut câteva dezvăluiri.

„Eurovision se înregistrează șnur cu o seară înainte. Asta ca în situația în care apare ceva neașteptat să bage caseta, însă jurizarea se face în seara respectivă. Juriul s-a întrunit vineri seara și a votat concurenții. Se fac tabele, procedura e complicată, notele se urcă în platformă.

Organizatorii au avut puctajul nostru de vineri seara. Moldova era câștigătoarea dată de România. Acolo mergeau voturile juriului nostru! Ucraina nu era deloc pe tabel. Voturile au fost trimise de vineri seara și nu le-a convenit probabil. Datele au fost introduse pe platforma on-line”, a declarat Eda Marcus.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Eda Marcus (@eda_marcus)

Se pare că, sâmbătă seara, Edei i-a fost adusă o foaie pe care Ucraina era punctată cu 12 puncte. Deși conform voturilor juriului din țara noastră, acestea ar fi trebuit acordate Moldovei..

„Ce spun eu sunt lucruri dovedite! Colega mea a sunat la responsabilul EBU și a anunțat că e o greșeală! I s-a comunicat ceva evaziv și i s-a spus faceți așa că noi suntem EBU! Așa m-am trezit cu foaia cu cele 12 puncte acordate Ucrainei. Și, mai drăguț, m-am trezit că nu mai intru deloc! Foaia a fost trimisă de la împărăție să o comunicăm!”, a adăugat ea.

În urma scandalului de la Eurovision privind anularea votului României, Televiziunea Română a dat ieri un comunicat de presă prin care a dezvăluit public cine a fost în juriul României la Eurovision și ce punctaj a acordat!

Vezi AICI comunicatul.

Scrie un comentariu