Stiri externe

Ed Sheeran a devenit tată de fată! Numele ei este… Lyra Antarctica!

Scris de Ana Kozma

A hotărât să ia o pauză de la muzică pentru a se concentra pe viața sa personală, iar acum traversează cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Ed Sheeran a devenit tată de fată!

Ed Sheeran a devenit tată de fată! Numele ei este… Lyra Antarctica!

Ed Sheeran a devenit tată! Celebrul artist și soția sa, Cherry Seaborn, sunt acum părinți de fetiță. Cei doi s-au căsătorit în secret cu câteva zile înainte de Crăciun, în urmă cu aproape 2 ani.

Ed Sheeran și Cherry au ales deja și un nume pentru cea mică. Fetița lor se va numi Lyra Antartica. Însuși fericitul tătic a dat vestea cea mare pe Instagram. A anunțat venirea pe lume a celei mici, eveniment ce s-a petrecut săptămâna trecută.

„Săptămâna trecută, cu ajutorul unei echipe minunate de medici, Cherry a născut-o fetiță frumoasă și sănătoasă. Fetița noastră se numește Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. Suntem complet îndrăgostiţi de ea. Atât mama, cât şi bebelușul se simt foarte bine şi suntem în al nouălea cer. Sperăm să ne respectaţi intimitatea în această perioadă. Vă trimit multă dragoste. Ne vom vedea când va fi timpul să mă reîntorc pe scenă”, a scris Ed Sheeran pe Instagram.

Cum a fost concertul lui Ed Sheeran la Bucuresti

Scrie un comentariu