Stiri externe

Ea va fi Printesa Diana in viitorul musical Diana

Scris de Iancu Iulia

Jenna de Waal este actrita care o va interpreta pe mult iubita Printesa Diana in musicalul care va prezenta viata acesteia. Jenna a declarat ca se simte „deranjata de perspectiva”.

Va aduceti aminte cand, nu de mult, au circulat niste zvonuri ca se va filma un musical despre viata Printesei Diana? Iata ca zvonurile s-au adeverit si chiar se intampla, ba mai mult producatorii au anuntat deja cine este actrita care a primit rolul Printesei Diana.

Jenna de Waal va fi cea care va avea sansa sa o interpreteze pe printesa. Actrita din Marea Britanie a aparut pe Broadway in productiile Kinky Boots si American Idiot. Noul rol va fi o avedvarata provocare si va atrage foarte multa atentie asupra ei. Toti vor fi curiosi sa vada cum se va transforma in Printesa Diana.

Filmarile sunt programate sa inceapa in luna februarie, anul urmator si vor avea loc in San Diego. Jenna a recunoscut intr-un interviu ca se simte intimidata de acest rol si ca nu poate fi mai recunoscatoare pentru faptul ca a primit aceasta ocazie unica da a o interpreta pe Printesa de Wales.

„Sa aduc viata Dianei in fata tuturor este un privilegiu imens. Ma simt deranjata de perspectiva vietii sale, insa sper ca cei care nu stiau prea multe despre ea si nu au fost la curent cu drumul sau, sa ramana cu o imagine mai clara a lucrurilor pe care le-a facut in aceasta lume. Ea i-a facut pe toti sa se simta speciali, de la cei cu titlurile cele mai inalte pana la oamenii cei mai simpli. Ne dorim sa o omagiem. ” – a declarat Jenna de Waal

Povestea musicalului Diana va plasa actiunea in anul 1981, momentul in care Diana s-a casatorit cu Printul Charles si a devenit membra familiei regale. Povestea va continua apoi sa se dezvolte in povestea printesei in jurul varstei de 20 de ani, explorand in acelasi timp relatia sa cu Printul Charles, care a avut o aventura cu Camilla Parker-Bowels.

 

 

Scrie un comentariu