Stiri Interne

Ea va castiga X Factor? Nicoleta Nuca a uimit juriul! VIDEO

Scris de Alexandru Manea

Nicoleta Nuca, o tanara artista originara din Chisinau, are mari sanse sa castige noul sezon X Factor. Pestatia ei de aseara a fost considerata de multi cea mai buna din istoria show-ului din Romania.

nicoleta-nuca-chisinau-x-factor

Nicoleta Nuca a impresionat aseara juriului si publicul X Factor prin prestatia ei impecabila. Artista originara din Republica Moldova a interpretat piesa lui James BrownIt’s a man’s world”.

Delia i-a transmis la final: „Intr-o lume a barbatilor, mi-ar placea foarte mult sa castige o femeie. Ai merita!”

delia-x-factor

Horia Breciu a adaugat: „Ai fost exact ce ne trebuie pentru acest spectacol. Te-as vea foarte tare in echipa mea”, referindu-se probabil a o coopta in bandul sau.

horia-brenciu-x-factor

Stefan Banica a completat: „Este pentru prima data cand intalnesc la X factor un asemenea gen de piesa, o interpreta care canta beton de la cap la coada. Fata, esti exceptionala. Ai acest X factor in tine. Nu mi-am putut lua privirea de la tine. Esti si frumoasa, ai si voce… mai lasa-ne in pace”.

stefan-banica-x-factor

Nicoleta Nuca este o artista cunoscuta peste Prut, desi locuieste de ceva vreme la Milano, in Italia, unde urmeaza studiile, dar si locuieste aproape de mama ei, care se confrunta cu serioase probleme de sanatate.

Scrie un comentariu