Stiri Interne

Ea o inlocuieste pe Ioana Filimon la Survivor Romania! Iata lista completa a concurentilor!

Scris de Ana Kozma

Ioana Filimon s-a retras din mult asteptata competitie Survivor Romania, care va fi difuzata la Kanal D, insa a fost inlocuita deja de Elena Ionescu! Iata lista completa a concurentilor!

Ea o inlocuieste pe Ioana Filimon la Survivor Romania! Iata lista completa a concurentilor!

Daca pana acum se stia ca Ioana Filimon se va numara printre concurentii reality show-ului Survivor Romania, care va fi difuzat de Kanal D, iata ca aceasta a fost nevoita sa se retraga din competitie din motive medicale.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Survivor Romania (@survivorromania.oficial) pe

I s-a gasit insa rapid o inlocuitoare in persoana Elenei Ionescu, fosta solista a trupei Mandinga. Elena Ionescu a devenit mama in august, 2018 si, chiar daca a trecut printr-un divort la scurt timp dupa ce a nascut, si-a pastrat optimismul, energia si curajul. Acum este pregatita sa intre in cea mai intensa competitie a anului, „Survivor Romania”, si crede ca experientele au calit-o pentru orice incercare, oricat de dificila ar parea la prima vedere.

„Curiozitatea, o anumita doza de teribilism si dorinta de a-mi testa limitele m-au determinat sa intru in aceasta incercare. Sunt optimista si abia astept sa vad ce imi rezerva viitorul in Republica Dominicana”, declarat artista.

Lista completa a concurentilor! Cine participa la Survivor Romania

Alaturi de Elena Ionescu, vor evolua in fata milioanelor de telespectatori, Ruby, Asiana Peng, Gratiela Duban, Cristina Siscanu, Bogdan Vladau, Augustin Viziru, Lino Golden, Cezar Juratoni si Mihai Onicas. Aceasta este lista completa a concurentilor vedeta, urmand ca, in curand, sa aflati cine sunt cei zece concurenti inca necunoscuti publicului larg.

Despre autor

Ana Kozma

1 comentariu

Scrie un comentariu