News

Ea este prima DJ-ita de la Pro FM!

Scris de Alexandru Manea

Madalina Vintila este prima DJ-ita a Pro FM-ului. Lucreaza in radio de la varsta de 8 ani si de acum inainte va prezenta The Hit Factory. Desi poarta acelasi nume de familie, Madalina nu este ruda cu celebrul George Vintila.

Are 22 de ani, este nascuta la Medias si tocmai a venit in Bucuresti, dupa ce a trecut prin toate preselectiile, devenind astfel singura DJ-ita din echipa radioului si prima din cei 17 ani de ProFM care realizeaza un program de luni pina vineri, timp de 3 ore. Este vorba despre Madalina Vintila, care si-a inceput cariera in radio la varsta de 8 ani.

“Cand eram mica imi placea sa sun aproape zilnic la radio si faceam dedicatii. Nici in weekenduri nu scapau de mine. Asa ca intr-o zi m-au chemat la sediul radioului din Medias, si am inceput sa prezint emisiunea <Lumea copiilor>”, povesteste ea.

In clasa a-9-a, la 14 ani a debutat si la televiziunea locala, iar la 19 ani s-a mutat la Cluj, unde a inceput cursurile Facultatii de Jurnalism din cadrul Universitatii Babes Bolyai. Intr-un mod firesc, ea si-a continuat cariera, atit in radio cit si in televiziune, la Cluj, trecind prin toate departamantele, de la prezentare la tehnic.

Surpriza a venit in urma cu o luna, cand Madalina a primit un telefon de la ProFM si a fost anuntata ca se cauta prezentatori noi si ca are ocazia sa participe la o preselectie. Dupa ce a trimis un CV si un demo, si dupa ce a trecut de mai multe probe, a venit si vestea cea mare.

“Am aflat ca dintre toti cei selectionati, pe mine m-au considerat potrivita si practic mi-am facut bagajele si am venit la Bucuresti”, continua cea mai noua DJ-ita ProFM. Dupa 2 saptamini de acomodare cu colegii si butoanele, cu atmosfera si noul mod de prezentare, Madalina a avut prima emisie ieri, chiar de Mos Nicolae, de la 16.00 la 19.00, la “The Hit Factory”.

Desi are 13 ani de experienta in radio, ea a avut emotii. “E o schimbare radicala, pentru ca ProFM este pentru mine acel post de radio la care visam demult sa vin. Deci, inevitabil, am avut emotii prima data cind am intrat in direct, dar am fost atit de incintata, incit nu s-a simtit nimic in vocea mea…Toti colegii m-au felicitat, a fost o zi  foarte frumoasa si cu siguranta pe acest Mos Nicolae nu il voi uita prea curand”, spune Madalina care a trecut déjà prin toate intrebarile si tachinarile colegilor legate de numele ei de familie, acelasi cu al lui George Vintila.

“Este doar o coincidenta de nume, dar m-am amuzat pentru ca aproape toata lumea, dupa ce ma prezentam ma intreba imediat daca sint ruda cu George”, adauga prezentatoarea ProFM.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu