News Stiri externe

Zvonurile sunt adevarate! Ea este noua iubita a lui Justin Bieber!

Se pare ca gura lumii adevar vorbeste si Kourtney Kardashian si Justin Bieber formeaza noul cuplu din lumea celebritatilor. Kourtney, in varsta de 36 de ani si mama a trei copii, si Justin, in varsta de doar 21 de ani, se intalnesc repetat din luna septembrie si acum au inceput sa iasa in public impreuna.

 

„Gaina batrana face supa mai buna”, pare sa fie o zicala care functioneaza cand vorbim despre cea mai noua cucerire a lui Justin Bieber, cantaretul iubindu-se acum cu foc tocmai cu Kourtney Kardashian, sora mai mica a lui Kim Kardashian. Diferenta de varsta intre cei doi este de 15 ani, insa se pare sa fie benefica.

Kourtney, mama a trei copii, se afla in proces de divort de Scott Disick, iar relatia ei cu Justin Bieber vine ca o razbunare si o reafirmare a faptului ca este o diva sexy, cu toate ca acasa o asteapta trei copii. Kourtney este mai mandra de ea ca niciodata, iar ieri a impartasit cu fanii ei de pe Social Network o fotografie in care apare complet goala.

Kourtney-and-Justin-MAIN

Kourtney si Justin Bieber se intalnesc pe ascuns inca din luna septembrie, insa recent au hotarat sa duca relatia lor la un alt nivel, cei doi iesind pentru prima data in public ca si un cuplu. Vinerea trecuta au fost fotografiati in timp ce luau masa la restaurantul Nice Guy din West Hollywood.

Scrie un comentariu