Stiri Interne

Ea este iubita lui Dima Trofim

Scris de Administrator

Lansat in trupa LaLa Band, Dima Trofim traieste discret o frumoasa poveste de dragoste. Actualul concurent de la „Te cunosc de undeva” (Antena 1) se iubeste cu Andrada Demir, viitor medic stomatolog, şi patroană de clinică de înfrumuseţare.

dima-trofim-iubita-andrada

În 2011, Dima Trofim îşi câştiga celebritatea odată cu înfiinţarea trupei LaLa Band şi cu difuzarea serialului „Pariu cu viaţa” (PRO TV), apoi a devenit o prezenţă constantă în showbiz. Acum îl vedeţi în fiecare sâmbătă, la „Te cunosc de undeva”, unde face transformări memorabile, iar la începutul anului ne-a încântat în reality-show-ul „Ferma Vedetelor”, de la Pro TV.

Înalt, frumuşel şi talentat, Dima Trofim (27 de ani) a frânt inimile multor domnişoare, însă trebuie să ştiţi că nu e disponibil, ci aproape luat, scrie click.ro.

Zilele trecute, solistul născut în Republica Moldova a participat la lansarea unei clinici de înfrumuseţare, pe care o deţine însăşi iubita lui, o frumuseţe de fată pe nume Andrada Demir.

La eveniment au mai venit Roxana Ciuhulescu, Giulia Jianu, Adina Buzatu, Ana Baniciu, Cristina Cioran, Liviu Teodorescu, Sorin Brotnei, Alexia Talavutis, Diana Bişinicu, Eugenia Şerban, Denisa Nechifor, Nadir, Şerban Copoţ, Kamara, însă toţi ochii au fost aţintiţi pe cuplul serii, Dima şi iubita lui.

Şi, în timp ce el face afaceri în domeniul culinar, având un restaurant de sushi în Centrul Vechi, iată că şi Andrada a devenit patroană odată cu inaugurarea acestei clinici. Tânăra a adus la salon cele mai căutate şi apreciate tratamente de întinerire şi înfrumuseţare de la Hollywood.

Pe lângă afaceri şi televiziune, lui Dima îi merge bine şi în muzică, pentru că a lansat “Cireşi de mai”, o piesă în colaborare cu Amna.

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu