Stiri Interne

Ea este Eva Maria, fetita Andrei si a lui Catalin Maruta! Cu cine seamana mai mult?

Scris de Alexandru Manea

Eva Maria, fetita Andrei si a lui Catalin Maruta implineste joi 11 luni de viata. Tatal ei a facut publica o fotografie cu micuta prin care fanii sai ii pot admira trasaturile si sa decida cu cine seamana mai mult, cu tatal sau cu mama ei. Voi ce spuneti?

maruta-eva

Catalin Maruta ne-a declarat in urma cu ceva timp ca adevarata fericire vine, pentru el, din sanul familiei, vazand cat de frumosi, sanatosi si fericiti sunt copiii lui. Prezentatorul de la Pro TV s-a ferit pana acum sa isi expuna excesiv copiii.

andra-maruta-familie

andra-maruta-fetita

Daca David, baiatul lui in varsta de cinci ani, apare, in ultima vreme din ce in ce mai des in fotografii pe pagina lui de socializare, nu acelasi lucru se poate spune si despre surioara lui mai mica.

david-maruta

andra-maruta-copil

Fanii lui Maruta si ai Andrei au putut sa o admire pe Eva Maria in fotografii abia in primele luni de viata si la botez. Ieri, insa Maruta a decis ca a venit timpul sa o prezinte pe micuta de 11 luni si a postat o fotografie prin care fanii sai ii pot admira trasaturile si sa decida cu cine seamana mai mult, cu tatal sau cu mama ei. Voi ce spuneti?

1 comentariu

Scrie un comentariu