Stiri Interne

Ea a inlocuit-o pe Stela Popescu pe scena de teatru

Scris de Alexandru Manea

Dupa tragica disparitie a Stelei Popescu, rolul actritei in piesele de teatru de revista este acum interpretat de o tanara colega. Iata despre cine este vorba.

Ea a inlocuit-o pe Stela Popescu pe scena de teatru

Stela Popescu s-a stins din viata la sfarsitul anului trecut indurerand un numar impresionat de oameni pentru caare a devenit o prezenta constanta in viata lor de-a lungul ultimelor decenii, prin rolurile interpretate in piese de teatru si in aparitii TV.

Dupa inmormantarea actritei, activitatea Teatrului Constantin Tanase  a continuat in regim normal, inclusiv piesele in care era distribuita indragita actrita.

Rolul ei este acum interpretat de Ana Maria Donosa, o tanara actrita care apare acum pe scena, in piesa “Vivat Revista” alaturi de Alexandru Arsinel. Ana Maria a fost, de altfel, “scolita” de regretata Stela Popescu, primind de la aceasta o serie de sfaturi profesionale.

Cele mai memorabile scenete in care a jucat Stela Popescu

“Ana Maria Donosa a primit foarte multe sfaturi de la Stela Popescu. In proportie de 90%, toate actritele de la noi au cuplete scrise de Puiu Maximilian (sotul actritei si scenarist, n.r.) si daruite de Stela. A vazut-o potrivita sa faca acel cuplet cu Arsinel, pe care l-au facut ei doi in urma cu 30 de ani”, a declarat actorul Alin Gheorghisan pentru Click.

Scrie un comentariu