Stiri Interne

E oficial! Dan Bittman si Cristi Minculescu canta impreuna!

Scris de Alexandru Manea

E oficial! Dan Bittman si Cristi Minculescu canta impreuna! Cei doi artisti au inregistrat piesa compusa si produsa de KAZIBO Music, ’S-Aprindem Tortele’. Videoclipul va fi lansat oficial luni.

Cristi Mincuescu & Dan Bittman (by KAZIBO)

Primavara aduce din studiourile KAZIBO cea mai asteptata colaborare muzicala a ultimilor 20 de ani. Cristi Minculescu si Dan Bittman colaboreaza pentru prima data pentru un nou single ce urmeaza sa fie lansat, luni 7 martie.

’S-Aprindem Tortele’ este noul single compus si produs KAZIBO Music si aduce in prim-plan doi artisti emblema ai industriei muzicale romanesti, artisti care au inspirat generatii intregi prin vocea si talentul lor.

„Sunt rare momentele cand putem vorbi despre gigantism muzical dar nu ne putem gandi la o exprimare mai potrivita cand vorbim despre cei mai influenti artisti ai muzicii romanesti din ultimul secol. Si nu o putem considera nici lipsa de modestie pt ca simpla lor alaturare e cea mai importanta colaborare la care generatia noastra a luat parte.

Cristi Minculescu si Dan Bittman sunt titanii muzicii romanesti si ne amintim ca am avut doar doua optiuni cand era vorba de un battle muzical, Iris vs Holograf. Colaborarea lor e marturia clara ca muzica nu are granite si nu ar trebui ingradita de diferente de opinie. Noi, Kazibo Music, suntem cei mai mari fani Cristi Minculescu si Dan Bittman – Iris si Holograf iar lupta noastra e doar alaturi de ei pentru muzica de calitate.” au delcarat Ovidiu Baciu si Alex Pelin.

Daca Dan Bittman nu se afla la prima colaborare cu baietii de la KAZIBO, ei colaborand si pentru super-hit-ul ‘Si ingerii au demonii lor’, Cristi Minculescu se afla la prima colaborare si declara: ‘Baietii de la KAZIBO Music, Alex Pelin si Ovidiu Baciu, pe care i-am intalnit cu un an in urma, la fel de creativi si plini de energie cum voi ii stiti deja.

M-au molipsit cu entuziasmul lor de la prima sesiune in studio, cand am inteles ca, in ciuda varstei lor, simt si respecta muzica pop-rock cu aceeasi intensitate ca si mine. Acest detaliu m-a convins ca “vorbim aceeasi limba” si n-am mai stat pe ganduri!’

Dan Bittman colaboreaza de doi ani cu Ovidiu Baciu si Alex Pelin, iar relatia lor profesionala a evoluat si impreuna au adus muzica rock in atentia tuturor radio-urilor. „Al doilea an, a doua colaborare cu Kazibo Music si sper, al doilea succes dupa Si Ingerii au Demonii Lor.

Inedita este colaborarea cu Cristi Minculescu, pentru ca in 35 de ani de cand ne cunoastem nu am mai cantat niciodata impreuna.

Pentru mine piesa S-Aprindem Tortele a fost dragoste la prima vedere…auditie”

Scrie un comentariu