Stiri Interne

E oficial! Cand revine Adela Popescu la Vorbeste Lumea

Scris de Ana Kozma

Adela Popescu a devenit pentru a doua oara mamica la finele anului trecut, moment in care a intrat in concediu de maternitate, parasind pentru o buna perioada echipa emisiunii Vorbeste Lumea! Iata insa ca mai e un pic si concediul se incheie, iar Adela va reveni pe micul ecran alaturi de Cove.

E oficial! Cand revine Adela Popescu la Vorbeste Lumea

Adela Popescu a devenit pentru a doua oara mamica la inceputul lunii decembrie a anului trecut si a intrat atunci in concediu de maternitate, concediu ce a durat aproximativ 11 luni. In tot acest timp, locul ei la carma emisiunii Vorbeste Lumea de la Pro Tv a fost tinut de Lora.

Iata insa ca, dupa o perioada in care intreaga echipa s-a aflat in vacanta de vara, Adela Popescu este pregatita sa revina pe micul ecran alaturi de Cove si a anuntat exact cand se va intampla asta.

Unde a plecat Adela Popescu in vacanta alaturi de intreaga familie

Ei bine, Adela Popescu incheie concediul de maternitate si revine in fata telespectatorilor Vorbeste Lumea incepand de luni, 26 august.

 

View this post on Instagram

 

PATRU ani de la cununia civila. ❤

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu) on

Vedeta a intrat in concediu cu aproximativ o luna inainte de a-l aduce pe lume pe micutul Andrei, astfel incat perioada ei de lipsa de pe micul ecran a fost de aproape 1 an.

 

View this post on Instagram

 

Din nou la drum. Mergem spre Susani. Imi era tare dor…

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu) on

Nu s-a intamplat la fel si prima oara cand Adela Popescu a devenit mamica, in 2016, atunci hotarand sa se intoarca la Vorbeste Lumea cam la 3 luni dupa nastere.

Scrie un comentariu