News

DVD-ul lui Cori Gramescu ajunge in Dubai, China si Japonia! VIDEO

Scris de Alexandru Manea

Cori Gramescu, cel mai renumit instructor de fitness din Romania, depaseste granitele tarii si se lanseaza in Orientul Mijlociu si Indepartat. Conceptul de fitness pentru acasa, “Lady Fit Home Edition”, va fi disponibil in curand, in premiera pentru Romania, si pe Blu-ray, in limba romana si engleza.

Acesta a fost unul dintre motivele pentru care partenerii de afaceri s-au aratat interesati sa distribuie produsul pe pietele din Emiratele Arabe Unite, China si Japonia.

La nivel mondial exista pana in acest moment doar zece concepte de antrenament pe Blu-ray, fapt ce a facut ca produsul Premium semnat Cori Gramescu sa fie dorit in tari in care industria fitness-ului este in plina ascensiune.

Un alt merit l-a avut si calitatea exceptionala a filmarii, a graficii si a ambalajului, care au transformat produsul intr-unul Premium.

Cori a fost, spre exemplu, filmata cu o camera de ultima generatie cu care s-au realizat videoclipurile lui Jennifer Lopez si Rihanna, iar grafica este asemanatoare celei din marile trailer-uri cinematografice de la Hollywood.

“Fiind un produs Premium, am vrut sa tinem pasul si cu tehnologia. Calitatea imaginii si grafica sunt mult prea bine realizate incat sa ne limitam doar la un DVD. Ne pregatim acum sa lansam produsul si in Emiratele Arabe Unite, China si Japonia. Sunt piete foarte bune, unde este nevoie de produse educative de fitness”, declara Cori Gramescu.
DVD-ul “Lady Fit Home Edition” este la mare cautare printre femeile din Romania si poate fi comandat de pe website-ul www.ladyfit.ro.

Scrie un comentariu