Stiri externe

Dupa moarte, averea lui Michael Jackson a ajuns la 900 de milioane de dolari!

Scris de Iancu Iulia

Compania lui Michael Jackson castiga mai multi bani acum decat atunci cand era in viata. Se estimeaza ca, in acest moment, compania sa voloreaza in jur de 900 de milioane de dolari.

Michael Jackson avea 50 de ani cand a murit in 2009 in urma unei supradoze de propofol, iar acum incaseaza mai multi bani ca atunci cand inca traia.

Ieri, mult adoratul artist ar fi implinit 60 de ani si tot ieri s-a aflat ca incasarile brute ale companiei de la moartea sa au ajuns la 900 de milioane de dolari.

Conform documentelor judecatoresti, se estimeaza ca numai in 2015, compania lui Michel Jackson a incasat 74 de milioane de dolari. Insa, cu doar doua luni inainte de moartea sa, Jackson spunea ca el si cei trei copii ai sai sunt precum “vagabonzii” pentru ca avea datorii de 500 de milioane de dolari.

Copiii sai, Paris (20 ani), Prince (21 ani) si Blanket (16 ani) duc o viata de lux in acest moment si au plecat in cinci vacante, printre care si in Hawaii, in 2015. Atunci au avut 28.500 de dolari bani de “buzunar”.

Un document stufos a fost depus la tribunalul din Los Angeles de catre executorii lui Jackson, iar acesta scoate la iveala faptul ca doar din drepturile de autor, a incasat 2,4 milioane de dolari, in anul 2015.

Insa, in aceeasi perioada, compania lui Michael Jackson Triumph International a dat lovitura si a incasat cea mai mare suma. Mai exact 18,8 milioane de dolari. Din acesti bani, copiii artistului au primit o vila in valoare de 10,8 milioane de dolari si un Cadillac Escalade cei care le asigura securitatea. Masina a costat 85.000 de dolari. Si Prince a primit un automobil de 70.000 de dolari, iar bunica lor, Katherine a avut nevoie de 1 milion de dolari pentru a-si acoperi cheltuielile si facturile pentru ingrijirea medicala primita.

Conform publicatiei The Mirror, Michael Jackson datoreaza statului 500 de milioane de dolari din taxe si impozite. Executorii sai urmaresc sa evalueze adevărata valoare a averii sale, iar ulterior vor incerca sa negocieze o intelegere cu privire la datoriile sale.

Scrie un comentariu