News

Dupa ce a scapat de inchisoare, Serban Huidu si-a facut bagajele si a plecat in Spania

Scris de Administrator

La nici o zi de cand a aflat oficial ca este condamnat la patru ani inchisoare cu suspendare, Serban Huidu si-a facut bagajele si a plecat, alaturi de o tanara roscata in Spania.

serban-huidu

Serban Huidu a primit ieri mult asteptata veste imbucuratoare. Magistratii Judecatoriei Brasov au decis sa il condamne la patru ani de inchisoare cu suspendare pentru faptul c aa provocat in urma cu un an si jumatate un acceident rutier in urma caruia au murit trei oameni.

Avand in vedere ca sentinta este cu suspendare, Huidu isi va ramane in libertate. Prin urmare, la nici o zi de cand a primit aceasta veste, si-a facut bagajele si a plecat in Spania, conform Cancan, alaturi de o tanara roscata.

Magistratii Judecatoriei Brasov au decis joi ca Serban Huidu sa fie condamnat la patru ani de inchisoare cu suspendare, ca urmare a accidentului rutier pe care l-a provocat in 2011 si in urma caruia au murit trei oameni.

Astfel se face ca vedeta Prima TV va ramane in libertate. Cu toate acestea, i s-a interzis sa mai urce la volan in urmatorii sase ani. Rudele victimelor accidentului se arata consternate de decizia magistratilor, pe care o considera nedreapta.

serban-huidu

Serban Huidu a provocat in luna octombrie a anului 2011 un accident rutier in dreptul localitatii Timisul de Sus de pe Valea Prahovei. A intrat atunci pe contrasens cu masina lui de teren si a lovit frontal un Logan, omorand trei oameni.

Anul trecut, Huidu a fost consamnat la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare pentru ucidere din culpa. Rudele victimelor au facut recurs cerand o pedeapsa mai mare si cu executare.

Astfel se face ca in urma reinceperii procesului, Curtea de Apel Brasov a majorat pedeapsa la  patru ani, insa tot cu suspendare.

Scrie un comentariu