Stiri Interne

Dupa ce a fost concediata de la Antena 1, Mirela Boureanu Vaida participa la Eurovision!

Scris de Iancu Iulia

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii „Totul pentru dragoste la bine si la greu”, de la Antena 1, ia o pauza de la televiziune si se pregateste intens pentru participarea la concurusl Eurovision Romania.

Mirela Boureanu Vaida

Mirela Vaida a plecat de la Antena 1, dupa ce emisiunea „Totul pentru dragoste la bine si la greu” a fost scoasa din grila de programe. Showul nu s-a bucurat de o audienta foarte mare. Prin urmare, nici contractul prezentatoarei nu a mai fost prelungit.

Deranjata de faptul ca plecarea sa a fost interperata ca o concediere din partea Antenei 1, Mirela a tinut sa le explice urmaritorilor sai ca nu s-a pus niciodata problema sa fie concediata. Insa contractul ei avea o durata limitata, pe perioada proiectului, iar acum acesta s-a incheiat. Prezentatoarea a mentionat si faptul ca este insarcinata in 7 luni si ca oricum ar fi urmat o puza in care sa se dedice familiei.

Un alt pas important in cariera sa este participarea la concursul muzical Eurovision. Vedeta va concura in prima semifinala Eurovision Romania care va avea loc la Iasi, in data de 27 ianuarie. Plecarea Mirelei din Antena 1 ii ofera mai mult timp pentru a se pregati pentru noua provocare.

mirela

“Doamne fereste! Dragilor, ma dezic total de toate articolele de scandal, gen „am fost data afara pentru canegociam cu concurenta”, „am fost concediata”, „cu ce televiziune a batut palma Vaida” etc.! Nu am fost concediata de Antena! In televiziune se lucreaza pe proiect! Când se incheie proiectul, e gata si contractul, daca nu exista alt proiect imediat! Sunt insarcinata in 7 luni!!

Nu m-a dat nimeni afara! Nu am negociat cu nicio concurenta! Contractul cu TVR este semnat fix pentru concursul Eurovision la care Antena m-a sustinut masiv si in 2014, când am mai participat, iar prezenta mea in diverse emisiuni, la Antena 1, Antena Stars, România TV, TVR s-a facut doar pentru promovarea piesei Underground cu care voi participa in semifinalade la Iasi!

“Toti concurentii isi promoveaza piesele peste tot, in aceasta perioada! E lipsa de subiecte in presa, clar! Si daca tot v-am abordat, va rog mult sa ma si sustineti prin vot pe 27 ianuarie, in semifinala de la Iasi!”, le-a mai spus Mirela Vaida fanilor ei din mediul online.

Scrie un comentariu