Stiri externe

Duffy povesteste cum a fost violata si tinuta captiva. “Multi s-au intrebat unde am disparut!”

Scris de Ana Kozma

Cantareata Duffy a socat pe toata lumea povestind ca a fost drogata, violata si tinuta captiva. Iata aici toate detaliile povestii ce pare inspirata dintr-un film de groaza.

Duffy povesteste cum a fost violata si tinuta captiva. “Multi s-au intrebat unde am disparut!”

Duffy a facut recent dezvaluiri socante. Spune ca a fost drogata la un restaurant chiar de ziua ei de nastere. Apoi, dusa intr-o tara straina si violata de un necunoscut.

Intr-o postare online, artista spune ca face acest lucru public pentru a se elibera de povara emotionala. De asemenea, pentru a veni in ajutorul altor oameni care poate au trecut prin experiente similare.

Duffy a dezvaluit prima oara experienta terifianta prin care a trecut pe contul ei de Instagram. Si-a sfatuit urmaritorii care nu isi doresc sa se incarce cu suferinta altora sa nu citeasca postarile.

“Era ziua mea. Am fost drogata intr-un restaurant. Am fost drogata timp de 4 saptamani si dusa intr-o tara straiina. Nu-mi pot aminti cand am uurcat in avion. Stiu doar ca m-am trezit pe bancheta din spate a unei masini.

Am fost dusa intr-o camera de hotel, iar atacatorul m-a violat. Imi amintesc durerea si faptul ca m-am straduit sa raman constienta dupa tot ce s-a intamplat”, povesteste Duffy.

Spune ca a scapat zburand inapoi acasa, insa nu a dat detalii suplimentare. A adaugat insa ca nu isi aminteste momentul cand a ajuns acasa. De asemenea, artista zice ca nu stie de unde a gasit puterea de a indura acele zile groaznice. A mai marturisit ca atacatorul i-a dat de inteles ca vrea sa o omoare.

Duffy a cunoscut succesul international in anul 2008, gratie hitului Mercy.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

With love, duffywords.com

O postare distribuită de @ duffy pe

Duffy revine cu un nou album funk-pop

Scrie un comentariu