Stiri Interne

Duete cu vedete in finala X-Factor

Scris de Administrator

Olga, Alex, Marcel si Raul sunt cei patru finalisti care vinerea aceasta isi pun la bataie toate atuurile in finala show-ului X-Factor, ce va fi difuzata la Antena 1, de la ora 20.30. Fiecare este talentat, special si a demonstrat ca isi merita locul in finala, insa numai unul dintre ei va fi ales castigator al celui de-al saselea sezon si al marelui premiu in valoare de 100.000 de euro.

Vinerea aceasta cea de-a treia Gala LIVE este dedicata duetelor. Vedete cunoscute de la noi vor pasi pe scena X-Factor pentru a canta alaturi de cei patru finalisti.

Asa se face ca Alex Mladin va canta cu Sore…

x-factor-3

…Raul Eregep cu Alina Eremia…

x-factor-4

…Olga Verbitchi cu Roman, solistul de la Zob si Zdub….

x-factor-6

iar Marcel Rosca cu Alin Oprea.

x-factor-2

Spectacolul va fi total cand pe scena, fiecare dintre cei patru finalisti va canta live alaturi de mentorul sau. Iar imediat dupa se va da start vot: telespectatorii isi vor putea vota favoritul prin SMS cu prenumele acestuia la numarul 1313. Voturile celor de acasa sunt decisive pentru ca dupa aceasta prima sesiune de votare ultimii doi concurenti care obtin cele mai putine voturi pleaca acasa, iar cei doi care raman vor intra la duel.

x-factor-5

Duelul aduce astfel multa emotie si trairi intense, iar voturile telespectatorilor sunt din nou cele care vor alege marele castigator X-Factor. Despre cine este vorba ramane de vazut vinerea aceasta la Antena 1, cand pe scena show-ului vor mai urca pentru momente speciale si Florin Ristei si Alina Eremia.

Scrie un comentariu