Stiri externe

Ducesele cu care a dansat George Clooney la nunta regala

Scris de Administrator

George Clooney a dansat atat cu Meghan Markle, cat si cu Kate Middleton, la receptia de la nunta regala de sambata. Dar se pare ca farmecul sau are limite, iar Sarah Ferguson l-ar fi refuzat.

Ducesele cu care a dansat George Clooney la nunta regala

Dupa ce a bifat dansuri atat cu mireasa, cat si cu cumnata sa, George Clooney a incercat sa o invite si pe Sarah Ferguson sa danseze cu el, dar a fost refuzat. „Fergie l-a luat peste picior cand a invitat-o la dans, spre amuzamentul celorlalti oaspeti”, a scris The Mirror. George, se pare ca nici macar tu, nu le poti avea avea chiar pe toate. Insa, nu i-am plange de mila, avand in vedere ca sotia sa, Amal, a fost declarata cea mai frumoasa si stilata prezenta feminina de la eveniment.

Curios este ca jurnalistii dadeau ca sigur ca Fergie nu era pe lista participantilor de la receptia restransa de la Frogmore House. Insa, se pare ca a reusit sa faca rost de o invitatie, pe ultima suta de metri.

The Mirror a publicat mai multe informatii despre receptia privata de seara, unde Printul Charles a gazduit peste 200 de persoane.

Printre ele se afla si detalii despre discursurile tinute de mire si mireasa. Harry ar fi spus: „Voi sunteti oamenii care ma fac sa fiu eu, Harry, care este, dupa cum stiti, coloana vertebrala a printului Harry. Acum o sa dau cuvantul jumatatii mele mai bune.”

Markle a avut un „discurs emotionant”, potrivit jurnalistilor. Ea a multumit familiei regale pentru ca a primit-o in sanul sau si prietenilor ei apropiati pentru ca au sprijinit-o in ultimele saptamani. Ea a incheiat spunand: „Mi-am gasit printul.”. Si nu e nicio figura de stil aici, am adauga noi.

De ce si-a invitat Printul Harry fostele iubite la nunta

Unul dintre invitati a declarat presei: „A fost o atmosfera informala si minunata. Intreaga seara a avut un vibe chill, de festival.”.

Scrie un comentariu