Recomandarea ADPM Style Radar

Inspirata de dinamismul tipic urban, noua colectie de toamna/iarna D’S Damat se adreseaza barbatului indraznet si creativ!

Scris de Administrator

Brand-ul D’S Damat a lansat deja colectia de toamna/iarna 2014-2015, cu piese vestimentare inspirate din stilul urban, piese clasice intr-o reinterpretare moderna si combinatii de culori din cele mai neasteptate.

ds-damat4

Noua colectie de toamna/iarna 2014-2015 semnata D’S Damat este inspirata din energia urbana inepuizabila, diferitele culori aduse laolalta de structura sa cosmopolita, dar si din linistea ce se asterne asupra orasului dupa o furtuna puternica. Asadar, stilul propus in sezonul rece de brand-ul D’S Damat este unul modern, dinamic si usor nostalgic.

ds-damat23 ds-damat1 ds-damat2

Colectia contine piese vestimentare in carouri, stil tipic britanicilor, combinatii indraznte de culori si o interpretare contemporana a stilului clasic.

ds-damat3 ds-damat5 ds-damat6

Culorile predominante in aceasta colectie sunt albastru, maro, cobalt, violet, verde si galben sofran.

ds-damat7 ds-damat8 ds-damat9

Costumele sunt astfel create incat sa poata pune in valoare mai multe tipuri de silueta si sunt accesorizate cu cravate, batiste sipantofi in culori din cele mai neasteptate.

ds-damat10 ds-damat11 ds-damat12

Gama de sacouri este una extrem de variata, piesele vestimentare fiind versatile siputand fi purtate in combinatii limitate doar de imaginatia fiecarui domn in parte.

ds-damat13 ds-damat14 ds-damat15

Colectia de camasi D’S Damat intamoina sezonul rece cu diferite tonuri de albastru.

ds-damat16 ds-damat17 ds-damat18

Selectia de accesorii este si ea una variata, curelele, cravatele, batistele si pantofii fiind disponibili im diferite nuante de violet, albastru si maro.

ds-damat19 ds-damat20 ds-damat21

Din colectie nu lipseste nici clasicul si elegantul smoching, acesta reprezentand de departe un epitom al stilului.

ds-damat22

Scrie un comentariu