News

Drew Barrymore a devenit mama si a ales pentru fetita ei un nume inspirat din desenele animate!

Scris de Christian Stan

Daca se doreste, iata ca poate exista intimitate si la Hollywood! Un exemplu in acest sens este cuplul Drew Barrymore- Will Kopelman, care a confirmat nasterea primului lor copil printr-o scrisoare oficiala trimisa catre revista „People”. Drew a nascut pe 26 septembrie, iar presa nu a aflat decat acum ca a devenit mama!

Drew Barrymore si Will Kopelman au fost extrem de discreti in ceea ce priveste sarcina, cei doi nefacand niciun comentariu pana acum in acest sens. Drew Barrymore a nascut pe 26 septembrie, insa presa nu a aflat despre fericitul eveniment decat dupa ce actrita a trimis o scrisoare oficiala catre revista People.

Primele zvonuri cum ca Drew ar fi insarcinata au aparut inca din luna februarie, iar cuplul s-a casatorit pe 2 iunie la resedinta lui Drew din California. Nici atunci actrita nu a vrut sa confirme sarcina, cu toate ca totul era mai mult decat evident.

Revista People a publicat insa un comunicat oficial prin care cuplul anunta venirea pe lume a primului lor copil, o fetita pe care au numit-o Olive, dupa personajul din desenele animate „Popeye Marinarul”, al caror fan este actrita.

„Suntem mandri si bucurosi sa anuntam venirea pe lume a Oliviei Barrymore Kopelman, nascuta pe 26 septembrie. Va multumim ca ne-ati respectat intimitatea in timpul acestei perioade speciale din viata noastra”, declara Drew.

Scrie un comentariu