Stiri Interne

Drama Monicai Anghel: renunta sa ma ia pastile pentru tiroida

Scris de Alexandru Manea

Monica Anghel se confrunta de ani buni cu probleme ale glandei tiroide, iar acum spune ca a decis sa renunte sa se mai indoape cu pastile, desi risca sa isi agraveze boala.

monica-anghel-tiroida

Monica Anghel s-a confruntat la inceput cu hipotiroidie, pentru ca, in timp, balanta secretiei de hormoni sa se incline spre extrema cealalta, suferind de hipertiroidie. Dupa multi ani in care a urmat diverse tratamente, artista spune acum ca s-a saturat sa mai ia medicamente.

„Tiroida este o problema mai veche, de 14-15 ani. Am avut hipotiroidie dupa care am dat in hipertiroidie. Cand iti e somn si nu te-ai ridica din pat, cand esti agitat si ai insomnie. Am lucrat mult cu mine mental, stiam de la ce imi e rau si nu intram in panica. M-am saturat sa iau pastila cu dichis si sa constat ca nu mai are efect. Nu le mai iau.

Citeste si: Cum a ajuns Monica Anghel in pragul sinuciderii 

Tiroida e un organ care nu e descoperit cu totul. Variante naturiste am incercat o singura data. Am avut o dereglare in organism vreo 3 luni, nu stiam ce e cu mine. Nu ma simteam deloc bine, nu eram eu. Nici ceai nu e bine sa bei in exces”, a declarat Monica Anghel la Teo Show (Kanal D).

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu