Carusel Stiri Interne

Drama Monicai Gabor in 2013

Scris de Administrator

Anul 2013 a fost, pentru Monica Gabor, unul extrem de greu. Vedeta si-a pierdut mama in luna august, a suferit enorm si parea ca nu-si mai revine din depresie. Totusi, soarta i-a zambit din nou, atunci cand iubitul, ei, Mr. Pink, i-a daruit inelul de logodna.

monica-gabor

La finele lunii august, Monica Gabor a trecut prin cel mai intunecat cosmar de pana acum. Mama ei, Veronica Bulai, si-a pierdut viata dupa ce a fost strivita de o stanca desprinsa dintr-un versant.

Femeia se afla in pelerinaj la manastirile din judetul Gorj, alaturi de un grup de 17 persoane. Medicii nu i-au mai putut salva viata, femeia suferind o fractura de craniu deschisa.

monica-gabor1

Monica a fost de-a dreptul sfasiata de vestea decesului mamei sale, despre care a spus ca se ducea la manastiri sa se roage pentru sanatatea ei si a surorilor sale. „Sunt devastata, adio, mami!” a declarat ea atunci.

monica-gabor4

Monica Gabor a anuntat-o prin telefon pe fiica ei, Irina, ca bunica ei nu mai este in viata, ci se afla in Ceruri, de unde o vegheaza zi de zi si ca o va vedea de acum inainte doar in fotografii si in vis. Si-a ales cu grija cuvintele, astfel incat micuta de sase ani sa nu aiba un soc la aflarea vestii.

monica-gabor5

Monica a venit in Romania dupa tragicul eveniment pentru a participa la inmormantarea mamei sale. A fost o zi extrem de trista pentru aceasta, care nu s-a dezlipit nicio clipa de langa sicriul in care se afla trupul neinsufletit al Veronicai Bulai. La intoarcerea in SUA, a ales o iconita pe care mama sa o purta tot timpul in geanta si o fotografie cu ea pe care a inramat-o si care si-a gasit apoi locul, probabil, pe noptiera camerei sale din Los Angeles.

monica-gabor2

Ajunsa iar in America dupa doua saptamani cumplite petrecute in Romania, Monica Gabor a tinut ca prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook sa le multumeasca tuturor celor care i-au trimis mesaje de sustinere si s-au rugat pentru sufletul regretatei sale mame, Veronica Bulai.

„Noi si familia noastra va multumim tuturor pentru gandurile bune si rugaciunile facute pentru mama. Dumnezeu sa o odihneasca in pace! Veronica Bulai 1961-2013”, a scris Monica pe reteaua de socializare.

monica-gabor3

Mai tarziu, au aparut o serie de zvonuri conform carora, Monica parea sa nu isi revina dupa socul provocat de moartea ingrozitoare a mamei ei. S-a izolat de toata lumea, acceptand sa vorbeasca doar cu iubitul ei, Mr. Pink, si cu profesoara de limba engleza.

monica-gabor8

Desi era deja luna octombrie, nici macar pe Facebook, Monica nu mai era la fel de activa precum fusese inainte de aceasta tragedie. Si totusi, intr-ozi ea a postat pe reteaua de socializare cateva fotografii insotite de un text care i-a emotionat pana la lacrimi pe amicii ei virtuali.

monica-gabor9

„In fiecare an trecem nepasatori prin ziua mortii noastre…

Inlacrimata si tacuta, fara sa tii de nimeni seama, pe-o cale sfanta, nevazuta, te-ai dus, si n-o sa mai vii, mama! Ai lasat casa-mbelsugata de multa dragoste si dor, ai lasat usa descuiata si poarta tot fara zavor. Va veni timpul sa se mire de cate sunt in urma ta. Iar tu ramai o amintire, induiosindu-mi inima. In casa candela-i aprinsa, iar Maica Domnului vegheaza. Caci a ramas icoana treaza la rugaciunea ta nestinsa. Voi veni ca si-nainte, sa te mai vad si sa vorbim, sa-ti aud dulcile cuvinte prin gura florilor de crin. Cand iarba moale, matasoasa, va creste iar din mana ta, sa stii, maicuta, ca acasa, eu nici in somn nu te-oi uita. Voi cauta un drum pe unde sa te mai vad si sa te strig, ca fara tine mi-e tare frig si simt ca pier printre secunde”, au fost cuvintele Monicai Gabor.

monica-gabor10

In plus, in camera sa din Los Angeles, vedeta a ridicat un altar in memoria mamei sale. Mai exact, a asezat pe o noptiera mai multe candele pentru ca focul sa arda neincetat si ca mama ei sa aiba parte de lumina tot timpul dupa trecerea in nefiinta.

monica-gabor11

O luna mai tarziu insa, dupa o lunga perioada de lacrimi si suferinta amara, Monica Gabor parea sa priveasca acum cu incredere si zambet spre viitor. S-a logodit, se pare, cu iubitul ei, Mr. Pink, si a postat o fotografie pe Facebook in care i se vede presupusul inel de logodna, din aur alb si diamante. „Schimbari pozitive”, a mentionat ea.

monica-gabor12

Scrie un comentariu