News

Drama Luminitei Anghel: a luat o fetita de la un centru de plasament, insa mama ei naturala se impotriveste!

Scris de Alexandru Manea

Luminita Anghel ingrijeste de ceva timp o fetita de patru ani luata de la un centru de plasament. Artista se confrunta insa acum cu o problema: mama naturala a copilului sustine ca solista a luat fetita in ingrijire fara acordul ei.

luminita-anghel-fetita

Luminita Anghel s-a atasat in ultimii ani de o fetita dintr-un centru de plasament. Artista isi doreste sa o infieze, insa pana sa ajunga sa faca acest lucru a decis sa o ia din institutia in care se afla si sa o creasca acasa.

Luminita se confrunta acum cu o reala problema. Mama micutei o ataca sustinand ca a luat-o pe micuta fara niciun drept, ea nesemnand niciun act in acest sens.

Angelica Constantin marturiseste ca a lasat-o pe fetita la centrul de plasament pe cand era doar un bebelus pentru ca avea mari probleme cu banii, dar ca intentiona sa o ia acasa cand sitiatia urma sa se imbunatateasca.

Intre timp, Luminita Anghel s-a atasat de micuta si a luat-o acasa oferindu-i tot confortul necesar pentru ca acesta sa creasca sanatos si intr-un mediu cald, familial.

„Am inceput sa o luam in vacanta, i-am facut pasaport, i-am luat haine si am integrat-o de parca ar fi fost a noastra”, a povestit Luminita Anghel pentru Kanal D.

In acelasi timp, artista considera ca principalul scop al Angelicai Constantin nu este de a-i lua fetita: “Ea nu vrea sa o ia, nu e interesata de copil, vrea doar sa ma cunoasca pe mine si prefera sa o duca inapoi in centrul de plasament decat sa stea la mine, daca eu nu vreau sa o cunosc pe ea”, a declarat artista.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu