News

Drama la X Factor: Alin Vaduva, unul dintre favoriti, in stare critica!

Scris de Alexandru Manea

Ipoteza dramatica pentru fanii X Factor.Unul dintre concurenti, Alin Vaduva, ar putea sa isi ia adio de la scena inainte de a fi devenit vedeta cu acte in regula. Se pare ca tanarul are niste probleme de sanatate care l-ar putea impiedica sa isi continue parcursul pe scena X Factor.

La doar 26 de ani, Alin Vaduva a reusit sa ridice sala in picioare la fiecare aparitie a sa pe scena X Factor. Glasul lui a uimit de fiecare data publicul, iar interpretarile sale ale unor piese precum “ You can leave your hat on” sau “I need a dollar” au starnit ropote de aplauze, dar si aprecierile juriului.

Zilele trecute, Alin a acuzat o raguseala, insa o vizita la doctor i-a uimit chiar si pe cei din echipa X Factor, iar primul diagnostic al medicilor nu este deloc prea optimist.

Se pare ca tanarul are o problema de sanatate despre care nu se stie inca daca poate fi rezolvata doar prin tratament medicamentos. In aceste conditii, Alin ar putea fi marele absent al galei de sambata. 

Mentorul sau, Adrian Sina, este foarte ingrijorat cu privire la situatia concurentului sau, mai ales ca medicii sunt rezervati in a da un verdict clar in ceea ce priveste problema lui Alin.

Se fac investigatii in continuare, insa se pune problema ca tanarul sa nu poata performa in urmatoarea gala X Factor.

“Acum nu poate vorbi. Nu si-a repetat deloc piesa si e una foarte grea si pe care nu a mai cantat-o. E intr-o stare critica, noi l-am incurajat. Speram sa fie bine”, a declarat Adrian Sina la Acces Direct.

Scrie un comentariu