Stiri externe

Drake colectioneaza genti de dama Hermes Birkin de sute de mii de euro

Scris de Ana Kozma

Colectionarea de posete pare a fi, la prima vedere, o pasiune mai degraba tipica femeilor. Iata insa ca si celebrul Drake colectioneaza genti de dama Hermes Birkin de sute de mii de euro!

Drake colectioneaza genti de dama Hermes Birkin de sute de mii de euro

In urma cu cativa ani, Drake a declarat, in cadrul unui interviu, ca are o pasiune destul de ciudata pentru un barbat. Mai exact, colectioneaza genti de dama Hermes Birkin. Artistul a glumit atunci, spunand ca impresionanta colectie ii va fi daruita celei pe care o va lua de nevasta.

Recent, revista Architectural Digest a facut un tur al resedintei din Toronto a lui Drake. Si a descoperit, astfel, colectia sa de genti Hermes.

La vederea fotografiilor realizate in dressingul lui Drake, internautii au ramas cu gura cascata. Cineva a sesizat ca artistul detine si o geanta extrem de rara. Este vorba despre Himilaya Birkin, vanduta in cadrul unei licitatii cu 382.000 de dolari.

In general, preturile posetelor Hermes Birkin sunt extrem de ridicate. Ele variaza intre 40.000 si 500.000 de dolari. Acestea sunt preferate de vedete precum Kris Jenner, Kylie Jenner sau chiar Prima Doamna Melania Trump.

Drake isi recunoaste fiul facut cu o actrita XXX! Iata primele poze cu micutul Adonis!

Scrie un comentariu