Stiri externe

Dragoste in timpul pandemiei. Cine este noua iubita a lui Ben Affleck?

Scris de Ana Kozma

Ben Affleck se pare ca iubeste din nou! Celebrul actor formeaza un cuplu cu frumoasa Ana de Armas, alaturi de care a petrecut recent o vacanta romantica in Cuba!

Dragoste in timpul pandemiei. Cine este noua iubita a lui Ben Affleck?

Ben Affleck si frumoasa Ana de Armas formeaza un cuplu. Relatia a fost confirmata printr-un sarut pasional pe care cei doi l-au impartit in urma cu ceva vreme, in Cuba. Fostul sot al lui Jennifer Garner si noua sa iubita au petrecut o vacanta romantica in exotica Havana.

1 aprilie 2020. Ben si Anna au fost surprinsi in ipostaze tandre. Cei doi si-au scos impreuna cainii la plimbare, iar actorul pare foarte afectuos cu noua sa iubita.

30 martie 2020. Tot la plimbare cu cei doi caini au fost surprinsi si in urma cu cateva zile. Par foarte fericiti impreuna.

28 martie 2020. Ben Affleck si Ana de Armas petrec izolarea impreuna. Ies din casa doar pentru plimbar scurte si nici macar atunci nu fac rabat de la gesturi tandre.

23 martie 2020. De aceasta data, paparazzi au reusit sa surprinda un sarut pasional.

19 martie 2020. La mijlocul lunii trecute, cei doi au fost surprinsi in timpul unei iesiri scurte la o cafea. Au fost insotiti de catelul Anei, simpaticul Elvis.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

✨🧡

O postare distribuită de A N A D E A R M A S (@ana_d_armas) pe

18 martie 2020. Ana de Armas a postat pe Instagram cateva fotografii realizate in Costa Rica. Imaginile sunt surprinse pe plaja si cu siguranta Ben Affleck este cel care a realizat pozele.

10 martie 2020. Dupa o vacanta petrecuta in Cuba, a venit randul alteia noi. De aceasta data, destinatia este Costa Rica.

8 martie 2020. Primele imagini care au dat lumii de banuit cum ca ar forma un cuplu sunt cele din vacanta petrecuta in Havana, Cuba.

Iarna 2019. Cei doi au jucat impreuna in pelicula Deep Water. S-au cunoscut pe platourile de filmare si s-au apropiat destul de rapid.

Cine este noua iubita a lui Ben Affleck? Au fost surprinsi in vacanta in Cuba!

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu