Stiri Interne

Dragoș Bucur are coronavirus. Cum se simte actorul!

Scris de Ana Kozma

Dragoș Bucur are coronavirus. Actorul a fost depistat pozitiv cu temutul virus SARS-CoV-2, motiv pentru care filmările pentru emisiunea pe care o prezintă la PRO TV au fost suspendate pentru o perioadă. Iată cum se simte acesta!

Dragoș Bucur are coronavirus. Cum se simte actorul!

Dragoș Bucur are coronavirus. Actorul a intrat în rândul persoanelor publice depistate pozitiv cu COVID-19. Astfel, filmările pentru emisiunea „Visuri la Cheie” de pe PRO TV au fost suspendate pentru o vreme.

Totuși, pe post acest lucru nu se va simți, întrucât există deja mai multe episoade filmate în avans.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Oare ce le arăta Dragoș acolo? 🧐 Aflăm miercuri, de la 20:30! 💙🤍 @joiacristina @alina.vilcu @valentin.ionascu @dragosb_online @protv_romania

O postare distribuită de Visuri la Cheie (@visurilacheieofficial) pe

“Confirmăm faptul că Dragoș Bucur a fost testat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Atât starea lui de sănătate, cât și a membrilor familiei sale este bună. Putem confirma că în conformitate cu îndrumările oferite de autorități și ținând cont de măsurile interne ale companiei, toate persoanele care au intrat în contact direct cu el au fost contactate și sunt în procedura de testare. De asemenea, am oprit filmările temporar, până la aflarea următoarelor vești”, au declarat oficialii PRO TV pentru Libertatea.

Marius Tucă și Jamila, infectați cu coronavirus. Ce au declarat!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

I-am prins pe toți in poza!

O postare distribuită de Dragos Bucur (@dragosb_online) pe

Scrie un comentariu