Stiri Interne

Draga Olteanu Matei, la 83 de ani. Iata cele mai cunoscute roluri ale sale!

Scris de Alexandru Manea

Draga Olteanu Matei a implinit 83 de ani. Este una din cele mai indragite actrite ale Romaniei, avand la activ peste 50 de filme si 50 de piese de teatru. Iata o selectie cu cele mai cunoscute roluri ale sale!

draga-olteanu-matei

Draga Olteanu Matei, la 83 de ani

Draga Olteanu Matei a implinit 83 de ani. Este una din cele mai indragite actrite ale Romaniei, fiind premiata, in urma cu cativa ani, inclusiv in cadrul proiectului “Cei mai iubiti” de la TVR. De-a lungul carierei, actrita a jucat in peste 50 de filme si 50 de piese de teatru. Majoritatea s-au derulat in anii 70-80.

A fost premiata de nenumarate ori in toata aceasta perioada, inclusiv cu Premiul ACIN, Ordinul national Steaua Romaniei in grad de Cavaler, Premiul pentru Cea mai iubita actrita acordat de TVR si Prime Time World Broadcast, Premiul UNITER pentru intreaga activitate, Premiul de Excelenta al Revistei VIP ori Premiul Gopo pentru Intreaga Cariera.

In 2014 a primit din partea Casei Regale a Romaniei decoratia Ordinul Coroana Romaniei in grad de Ofiter cu ocazia celei de-a 93-a aniversari a Regelui Mihai I al Romaniei, decoratie inmanata de Principesa Mostenitoare Margareta a Romaniei.

Scrie un comentariu