ADPM Beauty

Dr. Iancu Morad: Remodelarea conturului fetei, noul trend in industria estetica noninvaziva

Scris de Ana Kozma

Remodelarea conturului fetei a devenit un fenomen in materie de machiaj fiind promovat la nivel international de faimoasele vedete de la Hollywood. Prin jocul cu umbre si luminozitate, imperfectiunile chipului pot fi astfel mascate cu brio. O fata rotunda poate fi ingustata, nasul lat, la fel, pometii accentuati, iar linia mandibulei pronuntata.

Dr. Iancu Morad: Remodelarea conturului fetei, noul trend in industria estetica noninvaziva

Iata ca un astfel de rezultat estetic atragator poate fi acum obtinut si in mod natural, fara machiaj si fara interventii estetice invazive.

Medicul estetician Iancu Morad realizeaza aceasta interventie in Romania reusind sa perfectioneze trasaturile fetei, in special sa intinereasca zona mandibulara, printr-o procedura rapida si eficienta, ce nu necesita operatie, anestezie sau perioada de recuperare.

“Odata cu inaintarea in varsta, pielea se lasa, la fel si linia mandibulara, nu mai avem trasaturile ferme ca odinioara. Se pierde linia dintre unghiul madibular si menton, ceea ce ofera aspectul de fata cazuta si imbatranita. Este unul din cele mai neplacute semne ale imbatranirii pentru ca ne afecteaza intregul aspect facial. Ne dorim astfel sa gasim o solutie miraculoasa care sa ne ofere efect de lifting, sa avem linia mandibulei mai pronuntata, ca in tinerete, dar, daca este posibil, fara operatie.

Carmen Negoita a intinerit cu 5 ani cu doua tratamente realizate de medicul Iancu Morad

Medicina estetica neinvaziva evolueaza, iar, in acest caz, putem vorbi de doua tratamente.

Ombilicoplastia – operatia estetica a buricului. Noul trend explicat de Dr Iancu Morad

Primul este un tratament injectabil cu o substanta care este formata din cristale de calciu. Este un produs care este echivalent cu acidul hialuronic, dar este mult mai concentrat si ofera o posibilitate mult mai mare de intindere a pielii. Odata injectat in zona dorita, acesta stimuleaza colagenul, iar, la 3-4 luni dupa injectare, produce efectul complet si da un aspect intinerit fetei. Acest gen de tratament se poate efectua la clinica Luxury Aesthetics si costa intre 350-500 Euro.

In cazul persoanelor trecute de varsta de 60 de ani, procedura de face contouring implica folosirea de fire resorbabile de suspensie, care se introduc sub piele si, cu ajutorul carora, se obtine efect de lifting, chipul capata un aspect vizibil intinerit. Costul acestei proceduri este intre 750-950 de Euro”, declara medicul Iancu Morad.

Procedurile sunt realizate de Dr. Iancu Morad in clinicile Luxury Aesthetics din Bucuresti (Str. Hatmanul Arbore 12) si Constanta (Str. Bogdan Voda 75).

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu