ADPM Beauty Stiri externe

Dovada că Angelina Jolie nu și-a făcut botox

Scris de Ana Kozma

Spre deosebire de alte actrițe de la Hollywood, Angelina Jolie se pare că nu a căzut încă pradă tentației de a apela la medicina estetică pentru a-și conserva frumusețea. Iată dovada faptului că actrița nu și-a făcut nici măcar botox!

Dovada că Angelina Jolie nu și-a făcut botox

Angelina Jolie este considerată drept una dintre cele mai frumoase femei din lume. A fost și cazul altor actrițe de la Hollywood de-a lungul anilor. Majoritatea au simțit nevoia să apeleze la medicina estetică pentru a-și conserva cât mai mult această frumusețe. Unele au reușit. Altele, în schimb, au ajuns de nerecunoscut.

Se pare că, la 45 de ani, Angelina Jolie nu a trecut încă pragul medicilor esteticieni. Actrița optează încă pentru naturalețea chipului și nu a apelat nici măcar la clasicele injecții cu botox.

Mulți s-au întrebat dacă Angelina a apelat la intervenții estetice sau nu. O fotografie surprinsă de paparazzi zilele trecută dovedește că nu. Angelina Jolie a fost pozată în timpul unei sesiuni de cumpărături. Purta mască de protecție și un outfit chic.

La un moment dat, Angelina Jolie s-a încruntat din cauza soarelui puternic. Actriței i se văd clar ridurile de pe frunte, semn că nu și-a făcut botox. Dacă ar fi făcut-o, pielea i-ar fi rămas întinsă chiar și atunci când se încruntă.

Angelina Jolie, 44 kg la 1,69 m înălțime. Ce se întâmplă?

Scrie un comentariu