Stiri Interne

Doua vedete din Romania vor fi domnisoare de onoare la nunta Wandei

Scris de Ana Kozma

Mai sunt cinci zile pana cand DJ Wanda va deveni sotia lui Karl Katavich, omul de afaceri australian cu care traieste o frumoasa poveste de dragoste de mai bine de un an. Evenimentul urmeaza sa aiba loc in Londra, iar ceremonia va fi una cu totul speciala si se anunta a fi cel mai extravagant eveniment de acest tip din showbiz-ul romanesc, un eveniment plin de momente si aparitii inedite.

Doua vedete din Romania vor fi domnisoare de onoare la nunta Wandei

Doua din domnisoarele de onoare vor fi vedete cunoscute din Romania, prietene ale miresei. Este vorba de actrita Paula Chirila si stilistul vestimentar Adina Buzatu.

Acestea ii vor fi alaturi Wandei in cea mai importanta zi. Mai mult, cel care o va duce la altar va fi cunoscutul medic chirurg roman Florin Juravle, cel mai bun prieten al vedetei.

Nunta lui DJ Wanda din Londra va avea tematica Rock’n’Royal si va consta in doua petreceri distincte: o receptie eleganta, in stil Royal, la un hotel exclusivit din Londra, si o petrecere, in stil Rock, intr-un pub celebru din cartierul exclusivit londonez in care mirii locuiesc.

Renumita pentru stilul sau nonconformist cu care ne-a obisnuit de-a lungul carierei, dar si cu stilul sau vestimentar mereu cool si surprinzator, Wanda va avea o tinuta cu totul inedita la nunta de la inceputul lunii august. La petrecerea cu tematica Royal, vedeta va avea o palarie alba care a fost purtata inclusiv de Gwen Stefani, iar la petrecerea in stil Rock, vedeta va purta o palarie cu totul speciala, stil Top Hat, ce a fost purtata inclusiv de celebra Madonna intr-un recent pictorial pentru revista Vogue, dar si in mai multe aparitii televizate.

DJ Wanda a avut Petrecerea Burlacitelor in Barcelona. Iata unde a plecat viitorul sot!

Accesoriile sunt create de Victoria Grant, un designer britanic extrem de apreciat, considerat etalon in industria de moda internationala. Creatiile sale au fost purtate si de Beyonce, Rihanna, Kylie Minogue, Lady Gaga, Naomi Campbell, Kate Moss, Rita Ora, Katy Perry, Dita Von Teese, precum si de membri ai aristocratiei britanice la evenimente importante precum Royal Ascot.

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu