Stiri externe

Doua gravide seminud au defilat pentru Rihanna. Cerebrarea feminitatii la NYFW!

Scris de Iancu Iulia

Rihanna a celebrat frumusetea naturala si feminitatea la New York Fashion Week. A inclus in prezentarea sa de moda doua modele gravide.

Rihanna a demonstrat inca o data ca stie cum sa transforme o prezentare de moda intr-un eveniment care nu trebuie ratat. Si nu a dezamagit pe nimeni. In incheierea New York Fashion Week, Riri si-a lansat colectia de lenjerie intima, Savage x Fenty, iar printre modele au defilat si doua femei gravide.

Una dintre ele, a fost Slick Wood care are doar 22 de ani si este muza colectiei Fenty. Ea a intrat pe podium purtand o lenjerie intima sumara. Cea de a doua gravida care a prezentat colectia Rihannei a fost o dansatoare care i-a incantat pe cei din public cu miscarile sale armonioase.

Motto-ul Rihannei cand vine vorba despre colectia sa de makeup sau de lenjerie intima, este diversitate. Cantareata s-a asigurat ca va include femei de culoare si de toate masurile in campaniile de promovare ale colectiilor. Produsele sale se adreseaza oricarui tip de corp, in cazul sutienelor se gasesc masuri care incep de la 32A si ajung pana la 44DD, iar pentru chiloti masurile variaza intre XS si XXXL.

Rihanna si-a dorit foarte mult sa arate lumii intregi ca orice femeie este frumoasa. Indiferent ca are cateva kilograme in plus sau ca este insarcinata. Prezentarea sa de moda Savage x Fenty a fost primita extrem de bine. Pe internet au curs mesajele de lauda pentru artista.

Pe podium au urcat si top modelele momentului Gigi si Bella Hadid, Duckie Thot, Paloma Elsesser si multe altele. Este de la sine inteles, ca la finalul show-ului a aparut si Rihanna pe catwalk care a stralucit. Iata mai jos intreaga prezentare de moda.

Scrie un comentariu