ADPM Health

Doua femei au stat la coada 18 ore ca sa prinda abonamentul Black Friday de la sala de fitness Bodyshape

Scris de Ana Kozma

Situatie fara precedent la o sala de fitness din Bucuresti. Doua femei s-au asezat la coada, la intrarea in complex, cu 18 ore inainte de a incepe promotia Black Friday, sperand ca astfel vor putea prinde oferta speciala valabila doar pentru primii zece inscrisi. Au fost urmate de alte 15 persoane care au asteptat toata noaptea sa prinda oferta.

Doua femei au stat la coada 18 ore ca sa prinda abonamentul Black Friday de la sala de fitness Bodyshape

Joi dupa-amiaza, cele doua persoane au ajuns la sala de sport sperand ca astfel vor putea primi doi ani de abonament la pret de unul. Mai exact, platind doar 5400 de lei, cat ar costa 12 luni de antrenament personalizat, supervizat de antrenori campioni nationali.

„Joi abia terminasem o ora de antrenament de grup cand am observat ca la intrarea in locatie se afla una din clientele noastre. Am crezut initial ca a sosit pentru un antrenament obisnuit, insa ne-a anuntat ca vrea sa se asigure ca e printre primele zece persoane care primesc gratuit un abonament de un an. La o jumatate de ora a sosit alta persoana cu acelasi plan. Apoi, inca sapte. Pe la ora 5 seara asteptau in fata salii noua persoane. I-am informat ca nu putem face nicio exceptie si ca oferta incepe abia a doua zi dimineata la ora 7. Atunci, primele zece persoane care vin primesc un abonament de un an gratuit in plus. Am ramas surprinsi sa vedem ca nici asa nu au renuntat la planul lor, chiar daca se apropia noaptea. Avem un regulament clar, dinainte stabilit si anuntat, si nu am putut face nicio exceptie. Prin urmare, a trebuit sa astepte toata noaptea pana a doua zi dimineata. Primele zece persoane au prins oferta 1+1, iar urmatoarele 20 de persoane au prins 25% reducere la un abonament de un an. Suntem mai mult decat uimiti de ce se intampla si bucurosi sa vedem ce interes starneste Bodyshape si ce fidelitate au cei care deja au incercat acest stil de a face sport. Nu e greu de inteles de ce multi il considera o dependenta, pentru ca, pe langa faptul ca au rezultele dorite, este si foarte placut de urmat”, declarăaIrina Alionte, fondator Bodyshape Transformation Center (www.bodyshapetransformation.com).

Bodyshape Transformation Center este sala de sport din zona Aviatiei, unde, anul trecut, sute de bucuresteni, multi corporatisti, au ajuns in forma fizica dorita si au dat jos peste 1,5 tone de grasime, prin antrenamente de 45 de minute, de trei ori pe saptamana.

Specialistii de la Bodyshape Tranformation Center au ajutat mii de bucuresteni sa slabeasca sanatos, in special prin programul 6 Week Challenge, prin care se pot slabi 6 kilograme in 6 saptamani. Rezultatele sunt datorate imbinarii a trei piloni: antrenamente ghidate, nutritie personalizata si coaching pentru motivatie si pentru a scapa de mancatul emotional.

Sesiunile de coaching sunt urmate in paralel cu antrenamentul la sala, supravegheat de instructori cu exprienta, multi dintre acestia campioni internationali la diverse sporturi, obisnuiti astfel cu tot ce inseamna pregatire psihica inaintea unei competitii. Avand aceasta componenta de coaching, cei care intra in lupta cu kilogramele in plus vor fi mult mai motivati, vor face sport cu placere, nu vor mai fi tentati sa renunte si isi vor atinge obiectivele in timpul alocat de la bun inceput.

Ce sa faci ca sa arzi rapid grasimea de pe abdomen. Sfaturi de la specialistul Bodyshape

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu