Stiri Interne

A divortat in secret dupa 5 ani de casnicie!

Scris de Administrator

Au fost casatoriti vreme de 5 ani si au impreuna 3 fetite superbe. Si cu toate ca au mai fost o data in pragul divortului, se pare ca Doru Todorut (Deepcentral) si deja fosta lui sotie, Roxana, au facut pasul decisiv inainte de sarbatori si au divortat, in secret, in fata notarului.

Doru-todorut-divort2

Doru Todorut de la trupa Deepcentral si Roxana au fost casatoriti vreme de 5 ani. Au devenit prima oara parintii unei fetite superbe pe nume Rebecca, iar mai tarziu, desi s-a spus ca erau deja in pragul divortului, Roxana a mai adus pe lume doua fetite gemene.

Acest lucru i-a facut sa mai incerce sa dea o sansa casniciei lor, dar iata ca din pacate nu le-a fost scris sa fie impreuna pana la capat.

Doru-todorut-divort1

Inca de anul trecut, artistul si-a anuntat fanii, prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook, ca el si sotia lui au luat hotararea de a divorta. Nu s-au grabit inca sa faca acest pas, iar divortul s-a pronuntat abia pe data de 20 decembrie 2013.

Dupa cum informeaza WOWbiz.ro, cei doi s-au separat pe cale amiabila, in fata unui notar, iar totul s-a desfasurat in secret, departe de ochii curiosilor.

Scrie un comentariu