Stiri Interne

Dorian Popa, complexat de nasul sau mare! Il va opera?

Scris de Alexandru Manea

Dorian Popa recunoaste ca este complexat de dimensiunile nasului sau insa chiar si asa nu are de gand sa recurga la o operatie estetica pentru ca „este barbat”.

dorian-popa-nas-operatie

Dorian Popa are un trup de vis, bine lucrat la sala, este adorat de zeci de mii de adolescente, insa are totusi in complex: considera ca nasul sau este prea mare.Cu toate acestea, nu intentioneaza sa il micsoreze prin operatie estetica.

„Am un complex. Uitati-va la nasul meu. Este huge. Nu, nu ma bate gandul sa ma operez, sunt barbat si iese din discutia asta. Ma mai uit in oglinda, vad ca am si buzele mari, incerc sa ma mint si eu cum pot”, a declarat el pentru WOWbiz.ro.

Sore, deloc complexata de acnee

Sore-roller-coaster-Zorkys-Planet-1

Colega lui din LaLa Band, Sore, se confrunta de ceva vreme cu o eruptie acneica, insa recunoaste ca nu este deloc complexata de acest aspect.

“Eu nu mai sunt adolescenta de ceva ani. Am 24 de ani, deci nu mai am probleme de pubertate, asa cum s-a scris. Sunt niste probleme luate pe calea machiajului, niste infectii micute care se vindeca.

Sunt sub tratament, in curand o sa fiu asa cum ma stiti. Partea buna este ca eu nu sunt complexata pe tema asta. Adica orice mi se intampla, accept. Imi accept lucrurile. Am o problema… Asa, si? Care e problema? Eu sunt aceeasi persoana”, a declarat ea recent.

Scrie un comentariu