Stiri Interne Video

Dorian Popa, casă și mașini de jumătate de milion de euro

Scris de Ana Kozma

Dorian Popa și-a construit o vilă impunătoare al cărui preț se ridică la peste 300.000 de euro. Are și o mașină de lux care l-a costat 120.000 de euro. Pe lângă asta, le-a cumpărat câte un bolid de lux mamei și iubitei sale.

Dorian Popa, casă și mașini de jumătate de milion de euro

Contrar aparențelor, Dorian Popa a fost întotdeauna un tip matur și foarte responsabil. Și-a setat încă de la început niște țeluri și a muncit pentru ele. Nu s-a lăsat furat de peisaj ori prins în mrejele succesului și nu s-a abătut de la drumul său. Iar acum, culege roadele.

Dorian și-a construit de la zero o vilă în apropiere de Capitală. Casa este una de lux și a costat peste 300.000 de euro. Arată exact așa cum și-a dorit artistul și are o piscină spectaculoasă.

Nici la capitolul mașină Dorian Popa nu stă deloc rău. A vândut-o pe cea „veche” și și-a achiziționat acum un bolid înn valoare de 120.000 de euro.

„ Este un Mercedes GLE 53 AMG. Ce mă bucură cel mai mult e că Doamne Doamne m-a ajutat să îmi iau o mașina AMG. Care este altceva decât un Mercedes nomal. Cei pasionați știu. Este superbă, iarăși trebuie să-i mulțumesc lui Dumnezeu că am putut să o cumpăr de nouă. Este prima mașină nouă cumpărată de mine prin forța și munca mea. Este senzațională, a costat 120.000 de euro, nu este niciun secret”, a povestit Dorian Popa pentru Click.ro.

Nu s-a oprit aici, ci le-a cumpărat câte o mașină de lux iubitei și mamei sale.

„Am mai luat încă un Mercedes decapotabil și pentru Babs, și una pentru Mamișor. Pentru că vreau să știu că toată lumea este motorizată și că toată lumea și-a îndeplinit câte un vis atâta timp cât eu sunt în viață și alături de familia mea”, a adăugat el.

Cum arata vila lui Dorian Popa. A costat mai mult de 300.000 de euro!

Scrie un comentariu