News Stiri Interne Vedete

Donita Oancea invata sa traga cu pistolul. De cine se teme actrita

Scris de Alexandru Manea

Doinita Oancea invata sa traga cu pistolul si ia cursuri de autoaparare. Nu se pregateste pentru un nou rol, ci incearca sa scape de traumele unui atac a carui victima a fost in urma cu mai multi ani. Acum, pentru prima oara, actrita a decis sa vorbeasca despre cosmarul prin care a trecut si cum i-a afectat viata.

doinita-oancea-cover

Doinita Oancea invata sa traga cu pistolul si ia cursuri de autoaparare. Viata actritei s-a schimbat in totalitate dupa ce, in urma cu sapte ani, a fost victima unui atac in plina strada. A scapat cu viata ca prin minune, dar traumele au ramas si au continuat sa o afecteze.

„Aveam vreo 21 de ani si nu mi-ar fi trecut niciodata prin cap ca mi s-ar putea intampla asa ceva. Eram in zona Stefan cel Mare, aproape de Spitalul Colentina, cand, dintr-o data, am simtit in spatele meu doi barbati. Mi-am dat seama imediat ca vor sa ma pipaie si, din reflex, mi-am mutat geanta pe mana cealalta, pentru a putea sa imi eliberez bratul drept. In momentul in care unul m-a atins, i-am dat o palma atat de tare incat mi-au ramas unghiile in carnea lui. Din pacate, cand credeam ca totul s-a terminat, intr-o fractiune de secunda, omul a venit prin spatele meu si, ca un las, mi-a dat un pumn in ureche. Am cazut si am ramas lata, chiar acolo, iar cei aflati in jurul meu, nici macar nu m-au ajutat sa ma ridic”, a dezvaluit Doinita Oancea pentru WOWbiz.ro.

doinita oancea

Ani de zile, i-a fost teama sa iasa singura pe strada. Acum, este hotarata sa treaca peste aceasta trauma si spera sa fie si un exemplu pentru alte femei care se simt vulnerabile. Actrita ia cursuri de autoaparare si merge frecvent la un poligon de tragere pentru a invata sa foloseasca pistolul. Desi au trecut aproape sapte ani, nu considera ca este prea tarziu.

“As fi dorit sa imi cumpar un pistol! Insa parintii mei s-au opus, apoi si eu m-am gandit ca ei au dreptate! La furie sau in cazuri de acest gen, nu mai gandesti, doar actionezi. Poti sa faci gesturi necugetate, iar legile din Romania, in loc sa te favorizeze, te scot tot pe tine vinovat! Autoapararea este greu de demonstrat! Asa ca prefer sa fiu vigilenta, decat sa am o arma in dotare”, a mai declarat actrita.

 

Scrie un comentariu