Stiri Interne

Donezi sange si ai bilet la UNTOLD Festival sa ii vezi pe Avicii, Armin van Buuren si David Guetta

Scris de Alexandru Manea

Daca vrei sa mergi la festivalul UNTOLD de la Cluj-Napoca si sa vezi o serie de DJ celebri precum Avicii, Armin van Buuren si David Guetta, afla ca poti avea reduceri semnificative la bilete daca donezi sange.

untold-sange

Foto: Click!

Bataie mare pe bilete la festivalul UNTOLD de la Cluj-Napoca. In perioada 30 iulie-2 august publicul roman va asista la show-urile unor artisti electro-dance-music celebrii precum Avicii, Armin van Buuren, David Guetta sau Dimitri Vegas&Like Mike.

Biletele pornesc de la 129 de lei/zi, iar abonamentele de la 289 de lei. Poti beneficia insa de reduceri semmnificative daca donezi sange.

festival-untold-donare-sange

Astfel, in perioada 14-24 iulie, cei care doneaza sange in centrele regionale si judetene de transfuzii, si care completeaza formularul de pe site-ul oficial al evenimentului, vor avea reduceri mari la abonamente.

Mai mult, in perioada 17-19 iulie, in Parcul Herastrau va ajunge caravana mobila, astfel ca cine doneaza acolo sange va primi pe loc biletele, gratis. La fel se va intampla si in Cluj, in perioada 20-21 iulie la Centrul de Transfuzie Sangvina.

Mai multe detalii despre festival gasiti pe www.untoldfestival.com

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu